Kuva: AOP

Pussycat Dolls -tähden karu väite ajastaan bändissä: "Meidän piti näyttää anorektisilta"

16.04.2017 20:15 - Iiro Myllymäki

Kimberly Wyatt kertoo, että bändiläisten painoa vahdittiin tarkasti.

Kymmenisen vuotta sitten suuressa suosiossa ollut Pussycat Dolls -tyttöbändi tunnettiin muun muassa Don’t Cha - ja Buttons-hiteistä, mutta myös seksikkäistä esiintymisistään ja musiikkivideoista, joissa bändin jäsenet tanssivat usein varsin vähissä vaatteissa. Nyt yksi bändin jäsen, Kimberly Wyatt, 35, on kertonut Mirror-lehden haastattelussa siitä, miten tarkasti bändin jäsenten ulkonäköä vahdittiin.

 - Olin todella tietoinen painostani, kun olin Pussycat Dollsissa. Tuottajamme vahtivat koko ajan, ettemme liho, ja meidän piti näyttää anorektisilta alieneilta, Wyatt kertoo.

Kimberly Wyatt helmikuussa 2017 (kuva: AOP)

Tästä huolimatta Wyatt olisi valmis palaamaan bändiin, jos bändin koonnut Robin Antin päättäisi taas koota bändin yhteen. Tunnetuin Pussycat Dollsin jäsen on Ison-Britannian X Factorissa tuomarina toiminut Nicole Scherzinger.

Wyatt on nyt kaksivuotiaan tytön äiti. Häntä huolettaa, miten median kauneusihanteet vaikuttavat tulevaisuudessa hänen tyttäreensä.

- Näin jokunen aika sitten puistossa kaksi noin yhdeksänvuotiasta tyttöä juoksemassa salivaatteissa, ja he puhuivat kaloreista yksityiskohtaisesti. Tuo pelottaa minua niin paljon. En halua tyttäreni joutuvan huolehtimaan tuollaisesta, Wyatt sanoo.

Lue myös: Entinen Pussycat Doll paljastaa: Vain Nicole Scherzinger sai puhua

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat