Kuva: All Over Press

Tässäkö on räppäri Tygan uusi valloitus? Kuin kopio exästään Kylie Jenneristä

22.04.2017 18:15 - Katariina Auvinen

Kardashian klaanin nuorin otti väliaikaisen eron huhtikuun alussa on/off-poikaystävästään Tygasta.

Kylie Jenner on tunnettu siitä, että hänellä ja räppäripoikaystävä Tygalla on ollut värikäs ja räiskyvä suhde. Pariskunta on eronnut moneen otteseen, mutta palanneet aina toistensa kainaloon. Kylie Jenner otti viimeisimmän breikkinsä poikaystävästään huhtikuun alussa. Tällä kertaa Tyga ei jäänyt surkuttelemaan rannalle, vaan hänellä on Daily Mailin mukaan kainalossaan jo uusi valloitus.

Tyga on yhdistetty entiseen Hooters tarjoilijaan Jordan Ozunasiin. Hätkähdyttävintä on, että 24-vuotias kaunotar näyttää ja pukeutuu hyvinkin samalla tavalla kuin Kylie Jenner. Ozunas on toiminut tarjoilijan työnsä ohella myös mallina. Hänet kutsuttiin malliksi myös Kim Kardashianin aviomiehelle laulaja Kanye Westin muotinäytökseen. Ozunas on itse yrittänyt kiistää suhdettaan Tygaan.

Nuori nainen on yhdistetty myös Justin Bieberiin, jota hän deittaili sen jälkeen, kun Bieber erosi Selena Gomezista vuonna 2014. Hänellä on jo noin 142 000 seuraajaa Instagramissa, jonne hän on postannut rohkeita kuvia ja saanut tuhansia tykkäyksiä ja ylistäviä kommentteja.

Kylie Jenner on myös tunnettu siitä, että hän julkaisee vähäpukeisia kuvia Instagramissa. Katso muutama alta, tai täältä.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

morning 🖤

Henkilön Kylie 🤍 (@kyliejenner) jakama julkaisu

Lue myös: Vasta eronnut Kylie Jenner suostui nuoren miehen tanssiaispariksi - videot tanssiaisillasta leviävät

Lähde: Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat