Kuva: Senja Rapila

Robin avoimena herkästä puolestaan: "Olen vähän liiankin empaattinen"

27.04.2017 14:15 - Senja Rapila

18-vuotias artisti on mukana uudella Vain elämää -kaudella.

Suomalaisten suosikkiartisti Robin, 18, on mukana tällä hetkellä televisiossa pyörivällä Vain elämää -tuotantokaudella. Nuori artisti on artistikatraan kuopus, joka tuotti hänelle samaistumisvaikeuksia. Silti Robin kertoo, että hänen empaattinen puolensa heräsi ohjelman kuvauksissa.

Muun muassa Olli Lindholmin ja Laura Voutilaisen tarinat saivat 18-vuotiaan artistin miettimään sitä, miltä miltä tuntuisi seistä artistikonkareiden saappaissa.

- Ei ollut millään tavallaan vaivaannuttavaa kuunnella muiden tarinoita, koska minulla tuli niitä samoja fiiliksiä, pystyin kuvittelemaan ne tilanteet tapahtuvaksi itselleni. Ollin ja Lauran tarinat esimerkiksi, ajattelin ne mielessäni ja pystyin empatisoimaan siinä ja halusinkin sitä myös, että tunnen vähän niitä samoja fiiliksiä mitä he tuntevat, Robin kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

(kuva: Senja Rapila)

Robin kertoo, että herkistyi muiden päivien aikana huomattavasti enemmän kuin omana päivänään. Muiden päivinä kun kuuli muiden artistien rankkojakin tarinoita ja ehti kuvitella sen, miltä se tuntuisi, jos asiat tapahtuisivat itselle.

- Kyllä siellä tunteellisia hetkiä oli, ehdottomasti. Mutta oma päiväni oli aika vaikea, olin vain niin fiiliksissä niistä versioista ja kaikesta siitä. Itseasiassa omana päivänä luulen että oli jotenkin vaikeampi päästä siihen tunteeseen.

Suomen eittämättä yksi positiivisimmista henkilöistä myöntää, että hänellä on myös herkkä ja empaattinen puoli.

- Olen vähän liiankin empaattinen. Jos näen että jotain sattuu, niin minuakin vähän jotenkin sattuu. Minulla on aika vilkas mielikuvitus, niin ehkä senkin takia pystyn kuvittelemaan asiat tapahtuneeksi itselleni niin hyvin, vaikka ne olisi hyviä tai huonoja asioita.

(kuva: Senja Rapila)

Lue myös: Robin fanaattisuudesta ympärillään: "Joku ois pielessä jos siihen tottuis"

Lue myös: "Voi Jeesus!" - Robin, 18, laitettiin pelaamaan 1980-luvun Super Mario -peliä hulvattomalla videolla

Lue myös: Robin musiikkibisneksestä: "Ihmiset haluavat jotain parempaa ja lisää - kokoajan"

Lue myös: Olli Lindholm paljastaa inspiroivimman Vain elämää -kollegan: "Hänen seurassaan nuorrun 30 vuotta"

Lue myös: Robin: "Tästä tulee elämäni siistein kesä"

Kilpailut

Uusimmat