Kuva: AOP

Rihannan kuvanmuokkaukset nostattivat somemyrskyn: "Sinun sietäisi hävetä"

24.04.2017 15:30 - Iiro Myllymäki

Rihanna muokkasi Instagramissa omiin kuviinsa Britannian kuningatar Elisabetin kasvot, eivätkä kaikki olleet tästä mielissään.

Rihanna, 29, tunnetaan paitsi hittikappaleistaan, myös villistä ja vapaasta asenteestaan. Tämä asenne loistaa kirkkaana muun muassa tähden Instagram-tilillä. Siellä naisen uusimmat kuvat ovat aiheuttaneet nyt kohun, ja monet ovat paheksuneet kuvia kommenteissa.

View this post on Instagram

be humble.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Rihanna on jakanut Instagramissa neljä kuvaa, joissa hän on muokannut omiin asukuviinsa Britannian kuningatar Elisabetin kasvot. Kuvissa nähtävät asukokonaisuudet ovat varsin villejä, joten kontrasti aina yhtä asiallisen kuningattaren kasvoihin on valtava.

View this post on Instagram

y'all chickens is ash and I'm lotion. 😂

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Monet ovat naureskelleet kuville, mutta ne ovat herättäneet myös paljon paheksuntaa. Kommenteissa Rihannaa syytetään ”epäkunnioittavasta” asenteesta kuningatarta kohtaan.

”Mikä tahansa viesti tässä onkaan takana, yksi asia on selvä: Rihanna on harhainen. Kuningattareni kantaa itsensä ryhdikkäästi ja elegantisti. Toisin kuin Rihanna. Mielestäni tämä on epäkunnioittavaa, mutta enpä muuta Rihannalta olisi odottanutkaan”, kuuluu eräs kommentti.

”Sinun sietäisi hävetä. Hyvin epäkunnioittavaa, Rihanna!” kommentoi toinen.

Kuvat ovat herättäneet myös toisenlaisia reaktioita, ja jotkut jopa väittävät pitävänsä Rihannasta entistä enemmän näiden kuvien myötä.

”Tämän takia rakastan sinua vielä enemmän. Nämä yliherkät luuserit voivat painua tiehensä”, on yhteen kuvista kommentoitu.

View this post on Instagram

it's not that deep.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Lue myös: Rihanna juhli festareilla äärimmäisen oudossa lookissa - pelottava vai tyylikäs?

Lähde: Refinery29

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat