Kuva: AOP

Little Miss Sunshine -tähti kertoi joutuneensa raiskauksen uhriksi: "Pelkäsin, ettei minua uskottaisi"

26.04.2017 14:45 - Senja Rapila

Abigail Breslin, 21, on huhtikuussa mukana levittämässä tietoutta seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Näyttelijä Abigail Breslin, 21, on tuttu kasvo muun muassa elokuvasta Little Miss Sunshine. Nuori kaunotar on nyt tärkeän asian ytimessä, kun hän on paljastanut rohkeasti sosiaalisessa mediassa joutuneensa raiskauksen uhriksi.

Breslin julkaisi ensimmäisen kerran 11. päivä huhtikuuta kuvan jossa ilmenee, että hän on raiskauksen uhri. Kuvansa alle hän kirjoitti, että tunsi hyväksikäyttäjänsä. Kuva herätti runsaasti kuhinaa sosiaalisessa mediassa ja monet kiittelivät Bresliniä tämän rehellisyydestä.

Myöhemmin hän lisäsi tililleen kuvan raiskaustilastoista. Kuvasta ilmenee, että tuhannesta raiskauksesta 994 raiskaajaa eivät koe minkäänlaisia seurauksia teoistaan. Kuva herätti närkästystä ja eräs kommentoikin, että ilmiannetut raiskaukset ovat ne raiskaukset, jotka ovat merkityksellisiä.

Kyseiseen kommenttiin liittyen Breslin halusi avata kommentoijalle tilannettaan, jonka vuoksi hän ei itse tehnyt rikosilmoitusta raiskauksesta. Hän kertoo, että sille oli monta syytä.

"Ensimmäiseksi, olin totaalisessa shokissa ja kielsin asian. En halunnut pitää itseäni uhrina, joten teeskentelin ettei mitään olisi tapahtunut.

Toiseksi, olin parisuhteessa raiskaajani kanssa ja pelkäsin, ettei minua uskottaisi. Pelkäsin myös sitä, että tapaukseni ei johtaisi mihinkään ja että hän saisi tietää siitä - ja että hän satuttaisi minua enemmän.

Kolmanneksi tiesin, kuinka raskasta se olisi perheelleni ja ystävilleni, jos he saisivat tietää, enkä halunnut laittaa heitä kokemaan sitä", Breslin kirjoitti julkaisemassaan kuvassa. Voit katsoa sen alapuolelta.

Lue myös: Kenen vika on, jos joutuu rikoksen uhriksi? Kantaaottavalla sketsillä jo 10 miljoonaa katselukertaa

Lue myös: Miten raiskauksen voi estää? Kantaaottavat ohjeet nousivat otsikoihin

Lue myös: Raiskaaja sai pysäyttävän kirjeen uhriltaan - kertovat nyt tarinansa yhdessä

Kilpailut

Uusimmat