Kuva: AOP

Sylvester Stallonen tyttäret saapuivat punaiselle matolle tyrmäävän upeina - katso kuvat

27.04.2017 23:15 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Kolmikko nähtiin isänsä kanssa samoissa juhlissa.

Näyttelijäkonkari Sylvester Stallone, 70, saapui viettämään iltaa Mama Shelter -ravintolaan perheensä kanssa ja samalla kuviin onnistuttiin ikuistamaan hänen elämänsä tärkeimmät naiset, joita paikalla oli neljä kappaletta.

Hänen seurassaan nähtiin nimittäin hänen vaimonsa Jennifer Flavin sekä heidän kolme superkaunista tytärtään. Sophia, Sistine ja Scarlet poseerasivat kuvaajille tottuneesti ja heidät ikuistettiinkin toinen toistaan kauniimpiin valokuviin.

Otoksia katsellessa on selvää ainakin se, että nämä nuoret naiset ovat perineet parhaat piirteet vanhemmiltaan. Heidän kauniit kasvonpiirteensä ja ruskeat silmänsä kääntävät nimittäin päitä tilanteessa kuin tilanteessa.

Kuvat kolmesta kaunottaresta, sekä heidän upeasta äidistään, voit katsoa alta.

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Uutisoimme viime vuonna mielenkiintoisista faktoista, jotka liittyvät legendaarisiin Rocky-elokuviin, joista Stallone muistetaan ehkä parhaiten. Jutun mukaan esimerkiksi 800 koululaista oli vapaaehtoisena mukana Rockyn uusintaottelu -elokuvan kohtauksessa, jossa Rocky juoksee läpi Philadelphian. Mitä muita mielenkiintoisia faktoja leffoista nousi esille, sen näet täältä.

Kilpailut

Uusimmat