Kuva: AOP

Nicki Minaj alkoi maksaa faniensa opintolainoja - vain yksi ehto

07.05.2017 19:15 - Iiro Myllymäki

Rap-tähti on luvannut maksaa useiden faniensa opintoihin liittyviä maksuja, kunhan he vain ovat saaneet tarpeeksi hyviä arvosanoja.

Nicki Minaj, 34, on yllättänyt faninsa toden teolla anteliaisuudellaan. Rap-tähti on nyt alkanut maksaa joidenkin faniensa opintoihin liittyviä maksuja, kuten opintolainoja ja kurssimaksuja. Kaikki sai alkunsa Minajin järjestämästä kilpailusta, jonka pääpalkintona on tapaaminen Minajin kanssa.

Nicki Minaj ilmoitti faneilleen Twitterissä, että kyseiseen kilpailuun voi osallistua mistä päin maailmaa tahansa. Minaj perusteli tätä vitsikkäästi samassa twiitissä sillä, että hänellä on tarpeeksi varaa lennättää faneja häntä tapaamaan mistä kolkasta maailmaa tahansa. Eräs CJ-nimellä Twitteriä käyttävä opiskelija vastasi tähän Minajin twiittiin kysymyksellä:

”No haluatko sitten maksaa opintolainani?”

Ei varmasti CJ arvannut, mihin tämä kysymys johtaisikaan. Minaj vastasi miehen twiittiin, että voi maksaa parhaita A-arvosanoja saaneiden opiskelijoiden opintolainat:

”Näytä minulle A:n paperit jotka voin todentaa oikeiksi koulultasi, niin maksan sen. Kuka haluaa liittyä tähän kilpailuun? Olen täysin vakavissani. Pitäisikö pistää tällainen pystyyn?” Minaj twiittasi.

Minajille alkoi sadella yhteydenottoja opiskelijoilta, jotka kaipasivat rahallista avustusta opintokustannusten kattamiseksi. Nainen vastasi Twitterissä julkisesti noin kolmeenkymmeneen avunpyyntöön.

”Okei tyypit. Tämä on ollut hauskaa. Suoritan maksut huomenna ja katsotaan sitten, onko minulla yhtään rahaa jäljellä. Otetaan uusiksi kuukauden tai kahden kuluttua”, Minaj kirjoitti.

Minajilla ei todellakaan ole rahasta puutetta. Naisen arvioidaan tienanneen yksinomaan viime vuonna yli 18,5 miljoonaa euroa. Forbesin vertailussa hiphopin tulokuninkaista ja -kuningattarista Minaj sijoittui kuudenneksi.

Lue myös: Nicki Minaj julkaisi raskauskuvan itsestään - fanit ihmeissään

Lähde: Mashable

Kilpailut

Uusimmat