Kuva: Fotolia

Miten käsittelet surua tositilanteessa? Horoskooppimerkkisi kertoo

12.05.2017 17:15 - Anna Hopi

Oinaat eivät halua kohdata surun tunteita, kun taas kalat velloo usein tunteissa.

Suru on henkilökohtainen asia, jonka jokainen kokee eri tavoin. Horoskooppimerkkisi voi antaa osviittaa siitä, miten käsittelet menettämisen tunteita ja toimit surullisella tilanteessa. Katso alta merkkikuvauksesi.

Oinas (21. maaliskuuta - 19. huhtikuuta)

Kun olet surullinen, et yleensä halua kohdata tunnetta. Et halua ajatella asiaa, joten mieluummin vaikka käyttäydyt typerästi ja otat esimerkiksi isoja riskejä. Voit helposti vetäistä hymyn kasvoillesi, vaikka voisit sisältä todella huonosti. Toivot myös, että jännityksen ja riskinottojen tuoma adrenaliini vie pois surun tunteet.

Härkä (20. huhtikuuta - 20. toukokuuta)

Kun voit hyvin, olet hurmaava ja sosiaalinen. Surullisena kuitenkin vetäydyt luolaasi. Et halua olla muiden lähellä. Haluat käsitellä itse omat surun tunteesi. Jos sinun täytyy olla ihmisten kanssa tekemisissä, voit olla vihainen ja jopa raivoisa. Saatat kokea syviä raivo ja vihan tunteita mustasukkaisuuden tunteiden takia.

Kaksonen (21. toukokuuta - 20. kesäkuuta)

Jos olet surullinen, et vello tunteessa tai istu paikoillasi tuntien tunteitasi. Yrität pitää mielesi poissa ikävistä asioista ja teet jotain, mikä saa ajatuksesi muualle. Jaat mielelläsi kokemuksesi ystävälle tai perheenjäsenelle. Käsittelet asiat kommunikaatiotaitojesi kautta.

Rapu (21. kesäkuuta - 22. heinäkuuta)

Osaat hyvin käsitellä surua ja osaat ilmaista sitä. Et mieti asiaa liikaa, mutta jäät usein vellomaan tunteeseen. Mietit liikaa, mikä teki sinut onnettomaksi ja yrität keksiä keinoja, miten olisit voinut välttää koko tilanteen - ja miten voit tehdä niin tulevaisuudessa.

Leijona (23. heinäkuuta - 22. elokuuta)

Näet surun keinona päästä lähemmäs ihmisi. Monet näkevät sinut aina iloisena ja menestyvänä, mutta harvoin sitä puolta sinussa, joka on vaikeuksissa. Jos surun keskellä jaatkin tunteitasi toisille, monet näkevät sinusta uuden puolen. Et anna kuitenkaan suurimmankaan surun lannistaa sinua, vaan sisäinen voimasi pitää sinut ankkuroituneena arkielämään.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt (23. elokuuta - 22. syyskuuta)

Sulkeudut usein surullisena kokonaan, etkä päästä ihmisiä lähellesi. Et halua puhua kellekään, ja jos joudut tällaiseen tilanteeseen, saatat olla töksähteleväkin ja purkaa pahaa mieltäsi muihin. Saatat sanoa muille ihmisille asioita todella suoraan, mikä ei ole ollenkaan muuten tapaistasi.

Vaaka (23. syyskuuta - 22. lokakuuta)

Selviydyt suruistasi teeskentelemällä onnellista. Toivot, että jos näytät olevan onnellinen, todella onni tulee vielä elämääsi. Et halua myöskään pilata muiden päivää huonotuulisuudellasi. Surun kieltäminen ei ole se tervein metodi käsitellä tunnetta, mutta se on sinulle helpoin tapa toimia.

Skorpioni (23. lokakuuta - 21. marraskuuta)

Kun olet surullinen, olet tunteestasi kiusaantunut. Et tiedä, miten selviytyä tunteesta. Saatat yrittää päästä yli surusta fyysisen suorituksen, kuten seksin avulla. Tiedät, että kun endorfiinit ryöpsähtelevät kehossasi, voit paremmin ja pystyt ehkä käsittelemään paremmin vaikeita tunteitasi.

Jousimies (22. marraskuuta - 21. joulukuuta)

Et pidä itseäsi surullisena ihmisenä, joten yllätyt tunteesta. Kehität jonkun teorian, miksi tunne on noussut ja tutkit eri keinoja voida paremmin. Puhut tunteistasi ystävillesi ja tuntemattomillekin ihmisille, ja liikutut, kun joku tarjoaa apuaan.

Kauris (22. joulukuuta - 19. tammikuuta)

Et halua puhua tunteistasi, vaan haluat työstää tunteen pois muuten. Et ole yllättynyt, kun koet surua - osasit jo odottaa kärsimyksiä. Maailma on täynnä surua ja tuskaa, olet hyväksynyt että se on osa ihmiskokemusta. Kenenkään ei kuitenkaan tarvitse tietää, mitä koet ja millaisia tunteita sisälläsi herää.

Vesimies (20. tammikuuta - 18. helmikuuta)

Sinä et ole surullinen. Et ole. Tunteet tekevät olosi epämiellyttäväksi, ja pelkäät, että suru romahduttaa sinut. Et halua puhua tunteistasi, koska silloin joudut kuuntelemaan heidän surutarinoitaan. Keskityt mieluummin johonkin uuteen projektiin, jossa voit innovoida ja keksiä uusia asioita.

Kalat (19. helmikuuta - 20. maaliskuuta)

Olet surun ja masennuksen mestari. Et pidä noista tunteista, mutta otat tunteet vastaan terapeutin tai hyvän ystävän avustuksella. Et yritä pakottaa mitään tai olla jotain muuta - kanavoit vahvat tunteesi taiteeseen ja ilmaiset tuskaasi eri tavoin. Koet, että suru voi olla myös luovuutesi katalysaattori.

Lähde: Your Tango.

Lue myös: Oletko horoskoopiltasi leijona vai skorpioni? Katso, mikä sana kiteyttää persoonasi

Lue myös: Kaksonen ei osaa sitoutua, rapu takertuu - horoskooppi kertoo, miksi parisuhteet kaatuvat

Lue myös: Huomionkipeimmät horoskooppimerkit paljastettiin - katso onko merkkisi listalla

Kilpailut

Uusimmat