Kuva: Fotolia

Horoskooppimerkit, jotka pärjäävät parhaiten vaimoina - katso onko oma merkkisi listalla

08.05.2017 13:08 - Anna Hopi

Rapu on huolehtivaisuutensa takia yksi kolmesta merkistä, jonka sanotaan olevan hyvä vaimo puolisolleen.

Astrologiaa ja horoskooppimerkkejä on tutkittu vuosisatoja, koska niiden uskotaan kertovan jotain ihmisen luonteesta. Kerroimme äskettäin, mitkä horoskooppimerkit vaativat eniten huomiota läheisiltään. Lue juttu täältä.

Moni lukee horoskooppeja rakkauselämäänsä pohtiessaan. Varsinkin pidempää sitoutumista miettiessä on hyvä tietää, millainen kumppaniehdokas on luonteeltaan. Mitkä horoskooppimerkit ovat parasta "vaimo-matskua"? Katso alta ne horoskooppimerkit, jotka ovat taipuvaisia sitoutumaan syvästi parisuhteisiinsa.

Rapu

(kuva: Fotolia)

Rapu-naisilla on intensiiviset tunteet kumppaniaan kohtaan. Heidän rakkautensa on pyyteetöntä ja he tekevät kumppaninsa puolesta miltei mitä tahansa. Vaimoina he haluavat miellyttää miestään ja rakentaa viihtyisän ja lämpimän kotipesän, jossa mies saa levätä. Rapu on usein lahjakas ruoanlaitossa, joten mies saa tulla työpäivänsä jälkeen maistuvien lihapatojen ääreen.

Rapu on omistautuva ja rakastava äiti lapsilleen, ja hänen elämässään lapset ja perhe menevät kaiken muun edelle. Hän arvostaa aviomiehessään rakastavaa luonnetta ja rehellisyyttä.

Oinas

(kuva: Fotolia)

Astrologien mukaan Oinas saa miehet vaipumaan polvilleen ihastuksesta. Tämä voimakas ja periksiantamaton nainen tekee mitä vain päästäkseen tavoitteeseensa. Oinas odottaa mieheltään tukea kaikkeen, mitä tekee. Oinas-nainen saa miehensä olon tuntumaan vahvemmalta, vastuullisemmalta ja anteliaalta.

Oinaat ovat usein tiukkoja ja rakastavia äitejä, jotka kasvattavat lapsistaan voittajia ja johtajia. Oinas-nainen odottaa mieheltään luonteenvahvuutta ja määrätietoisuutta - piirteitä, joita hänellä on itselläänkin.

Leijona

(kuva: Fotolia)

Leijona-naiset ovat vahvoja ja kovaluontoisia. Heissä on ripaus soturitarta. Heissä on mahtava voima, ja leijona tarvitsee usein yhtä voimakkaan persoonan rinnalleen. Leijona-naiset eivät rakastu tavallisiin miehiin. Heillä on iso viehätysvoima, johon miehet helposti lankeavat.

Kumppanina leijona on uskollinen ja rakkaalleen omistautunut. Hänen rakkautensa on intensiivistä. Et tule koskaan tapaamaan naista, joka rakastaisi sinua yhtä paljon kuin leijona. Hän on pyyteettömän rakkauden kuva. Hän on valmis taistelemaan rakkaidensa puolesta, oli kyse sitten kumppanista tai omista lapsista.


Lähde: Daily Occupation.

Lue myös: Minkä rotuinen koira sopii sinulle parhaiten? Horoskooppimerkkisi paljastaa

Kilpailut

Uusimmat