Kuva: AOP

Game of Thrones -komistus aikoo jättää sarjan lopullisesti - "En halua vaikuttaa kiittämättömältä"

10.05.2017 22:15 - Senja Rapila

Jaime Lannisteria näyttelevä Nikolaj Coster-Waldau haluaa muutoksen tuulia uralleen, eikä aio lähteä mukaan tekemään Game of Thrones -spin-off -sarjoja.

Vaikka suosittu sarja Game of Thrones on tulossa päätökseen, on paljastettu, että suosikkisarjasta tullaan tekemään spin-off -sarjoja. Spin-off -sarjoissa tullaan todennäköisesti keskittymään eri hahmojen elämään. Yksi suosikkisarjan päätähdistä, eli Nikolaj Coster-Waldau, on kuitenkin päättänyt luopua Jaime Lannisterin roolista pysyvästi. 

- Ei, se ei kiinnosta minua. En halua vaikuttaa kiittämättömältä, koska jumala tietää, että Game of Thrones on ollut positiivinen kokemus jokaisella tasolla. Olen ollut hyvin onnekas, Jaimen näytteleminen on ollut hauskaa. Se on kuitenkin pitkä aika ammattielämässä viettää vain yhden asian ja hahmon parissa.

Myös Game of Thronesin suosio ja sen tuoma hektisyys elämään mietityttävät Coster-Waldauta.

- Sarjasta on kasvanut vain niin suuri. Ensimmäiset pari vuotta kiinnostus sarjaa kohtaan kasvoi, sen jälkeen se helpotti. Mutta nyt se on jatkuvaa. Minua ei haittaisi, jos asiat muuttuisivat vähemmän intensiivisemmiksi.

Näyttelijä muistuttaa, että jokainen vietetty vuosi saman sarjan parissa leimaa näyttelijää lisää.

- Ensimmäisten kymmenen vuoden aikana urallani olin Nikolaj Nightwatchista. Nyt sen sijaan olen Nikolaj Game of Thronesista.

Lähde: The Playlist, Variety

Lue myös: Tulevalla Game of Thrones -kaudella superyllätys: Mukana näyttelijädebyyttinsä tekevä muusikko!

Lue myös: Kuvamanipulaatiot näyttävät miltä Game Of Thrones -hahmojen kuuluisi oikeasti näyttää - katso

Kilpailut

Uusimmat