Kuva: AOP

Uuden Pirates of the Caribbean -leffan kuvaus lähenteli katastrofia: Johnny Depp ryyppäsi ja tappeli!

11.05.2017 20:15 - Senja Rapila

Nimettömänä pysyttelevä lähde kertoo, että Depp oli kuin täystuho, kun uutta Pirates of the Caribbean -elokuvaa kuvattiin Deppin ja Amber Heardin eron aikaan.

Näyttelijä Johnny Depp, 53, on yksi Pirates of the Caribbean -elokuvien suurimmista tähdistä, ellei jopa suurin.

Tuorein merirosvoelokuva PIrates of the Caribbean: Salazar's Revenge ilmestyy tänä vuonna teattereihin ja lähipiiristä on nyt paljastettu, että kyseisen elokuvan kuvaaminen oli yhtä tuskaa. Elokuvan kuvaamisen aikaan Depp oli nimittäin juuri eroamaisillaan nykyisen ex-vaimonsa Amber Heardin, 30, kanssa.

Tuotannon tiimistä on kerrottu, että Deppin käytös kuvauksissa oli kaikin puolin epätoivottua: hän joi paljon alkoholia, tappeli fyysisesti Heardin kanssa ja oli jatkuvasti myöhässä kuvauksista.

Tuotantotiimistä jopa määrättiin yksi henkilö vahtiin Deppin huvilan eteen, jotta kuvaustiimi tietäisi milloin Depp herää ja on valmis kuvauksiin.

- Kun hän heräsi, hän laittoi valot päälle ja sillä sekunnilla kun valo meni päälle, he (vahdit) soittivat tuottajalle, joka puolestaan soitti ohjaajille sanoen, että Depp on ylhäällä ja valmistautumassa. Heillä oli jopa salainen koodikieli, kuten 'kotka on laskeutunut'. Johnnyllä ei ollut mitään tietoa siitä, mitä oli meneillään, nimettömänä pysyvä lähde on kommentoinut Mirror-lehdelle.

- Kaikki olivat vain viattomia sivustakatsojia, katsoen sitä täystuhoa. Mutta sitten kun Johnny saapui kuvauspaikalle, hän oli charmikas ja mukava. Hän on sekä Yin sekä Yan, tuotantotiimistä on kommentoitu.

Depp ja Heard erosivat vuoden 2016 toukokuussa. (kuva: AOP)

Tiesitkö? Viime vuoden lopussa Deppin tähdittämä hajuvesikampanja herätti närää ihmisissä Heardin aiempien perheväkivaltasyytösten vuoksi. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Mirror

Lue myös: Johnny Depp yllätti Disneylandissä vierailleet - saapui paikalle Jack Sparrow -asussa, katso video

Lue myös: Johnny Depp on jälleen Hollywoodin ylipalkatuin näyttelijä - katso muut listalle nousijat

Kilpailut

Uusimmat