Kuva: AOP

Muodokas Kate Upton tyrmää dieetit ennen häitä: "Et saa tuomita itseäsi painosi perusteella"

16.05.2017 13:15 - Senja Rapila

Upea malli kertoo rakastavansa kroppaansa juuri sellaisenaan.

Upea malli Kate Upton, 24, on menossa pian naimisiin urheilijakihlattunsa Justin Verlanderin, 34, kanssa. Häämekkoja metsästävä, tuleva morsian on kertonut People-lehdelle, ettei hänellä ole minkäänlaista tarvetta pitää dieettiä ennen omia häitään. Myöskään Uptonin tuleva aviomies ei koe sitä välttämättömäksi.

- Justin on todella kannustava enkä usko, että hänellä olisi mitään painavaa mielipidettä siihen. Hän on rakastaja, ei tuomitsija, Upton kommentoi.

Samaisessa haastattelussa hän paljastaa, että ei vietä aikaa vaa'alla, vaan huolehtii muilla tavoin omasta hyvinvoinnistaan. Muodokkaan mallikaunottaren ajatusmaailma on monella tapaa inspiroiva.

- En nouse koskaan vaa'alle, koska et saa tuomita itseäsi painosi perusteella. Se millä on oikeasti väliä, on se, kuinka hyvä olo sinulla on.

Eikä Uptonilla tuoreiden kuvien perusteella olekaan mitään, mistä lähteä laihduttamaan tulevien häiden takia. Voit katsoa kuvia upeasta mallikaunottaresta alapuolelta:

Upton on myös tehnyt aiemmin paljastuksia seksielämästään, kun hän on kertonut muun muassa sen, että hänen miehensä pelit rajoittavat pariskunnan seksin harrastamista merkittävästi. Voit lukea aiheeseen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Fox News

Lue myös: Uhkea Kate Upton poseeraa Sports Illustratedin uimapukunumeron kannessa - alapää lähes näkyvillä

Lue myös: Uhkea Kate Upton julkaisi kuuman uima-asukuvan - makoilee rantavedessä, katso

Kilpailut

Uusimmat