Kuva: Splash

Eronnut Brad Pitt: "Minulla ei ole mitään salattavaa"

16.05.2017 18:15 - Senja Rapila

52-vuotias Pitt kertoo, että vaikka onkin ollut hyvin alamaissa suuren kohun aiheuttaneen eron jälkeen, ei hän silti ole itsetuhoinen.

Viime vuoden syksyllä ilmoitettiin, että Brad Pitt, 52, ja Angelina Jolie, 41, ovat eroamassa. Monet järkyttyivät ja olivat ihmeissään. Eron syitä pohdittiin ja puitiin, mutta pitkään aikaan siihen ei saatu minkäänlaisia vastauksia. Vasta tämän vuoden puolella Pitt antoi ensimmäisen haastattelunsa eroon liittyen.

- Minulla ei ole salaisuuksia. Minulla ei ole mitään salattavaa. Olemme ihmisiä ja minun mielestäni ihmisyys on hyvin kiinnostavaa. Jos emme puhu siitä, emme voi tulla siinä paremmiksi, Pitt on kommentoinut jälkeenpäin.

Mies on yrittänyt viimeaikoina saada uutta perhejärjestelyä toimimaan entisen vaimonsa kanssa. Pariskunnalla on yhteensä kuusi yhteistä lasta.

- Lapset ovat kaikki kaikessa. Lapset ovat sinun koko elämäsi. He vievät kaiken huomion, kuten heidän pitäisikin.

Vaikka Pitt on kertonut olleensa hyvin maissa eron jälkeen, onnistui hän vitsailemaan tuoreessa haastattelussa ja sanoi naureskellen, ettei ole itsetuhoinen, vaikka onkin ollut maissa.

- En ole itsetuhoinen tai mitään sellaista. Maailmassa on vielä paljon kauneutta ja rakkautta. Ja paljon rakkautta annettavaksi. Kaikki on hyvin. Tämä on vain elämää.

Pitt on myös ensimmäisessä eron jälkeen antamassaan haastattelussa kertonut kärsineensä alkoholiongelmasta. Voit lukea siihen liittyvän artikkelin täältä.

Tiesitkö myös, että Angelina Jolie on vaatinut ex-miehensä käyvän neljä kertaa kuukaudessa huumetesteissä, jos tämä haluaa nähdä lapsiaan? Pääset lukemaan siihen liittyvän artikkelin täältä.

Lähde: Fox News

Lue myös: Madonna julkaisi suloisen kuvan kaksosistaan - katso

Lue myös: Riutunut Brad Pitt ensimmäisissä lehtikuvissa eron jälkeen - surulliset silmät varastavat huomion

Kilpailut

Uusimmat