Kuva: Senja Rapila

Posse sai yllättävää vahvistusta tubettajista: "Odotetaan tulevaa pelolla ja jännityksellä"

19.05.2017 17:15 - Senja Rapila

Viihdeohjelman neljäs tuotantokausi starttaa ensi syyskuussa.

Possen neljäs tuotantokausi pärähtää käyntiin ensi syksynä ja uudella vahvistuksella: mukaan Possen uudelle tuotantokaudelle nimittäin tulevat tubettajat Lakko ja Herbalisti.

- Tie on ollut pitkä. Kymmenen vuotta olen itse tehnyt videoita YouTubeen, Herbalisti-nimellä netissä tunnettu tubettaja Juuso Karikuusi kertoo Voice.fi:n haastattelussa.

Lakko eli Eric Savolainen puolestaan on tehnyt videoita jo kahdeksan vuoden ajan.

Tubettaminen on saanut Karikuusella ja Savolaisella uudet mittasuhteet viime vuosien aikana, nimittäin viime vuonna kaksikolla oli oma ohjelma Sub-kanavalla: Lakon ja Herban boksi. Kyseessä oli live-ohjelma, joka toi nuorille miehille jo itsessään haastetta.

Posseen pääsy tuli kuitenkin täytenä yllätyksenä.

- Ei tiedetty että siellä altaassa on näin syvä kohta mihin ollaan nyt päästy. Ollaan jo nyt päästy maistamaan tätä Posse-meininkiä. Meillä oli aikaisemmin sähkökaulapannat ja tuolla näkyykin tuollaista punaista jälkeä, Karikuusi kommentoi, osoittaen Savolaisen kaulassa olevia punaisia jälkiä.

(kuva: Senja Rapila)

Kaksikko ei kuitenkaan koskaan uskonut pääsevänsä tähän pisteeseen, eikä Possessa mukana oleminen ole ollut koskaan heidän tavoitteenaan. Kaikki on ollut vain sattuman kauppaa.

- Kyllä tässä pelolla odotetaan ja jännityksellä, mutta kyllä tiedetään, että tästä tulee hauskaa. Meillä on hullun hyvä porukka, Karikuusi pohdiskelee.

- Kyllä, pelkkää hauskanpitoa tulee olemaan. Tämmöisiä saattaa sattua tällaisia pieniä tapaturmia, että saattaa kirpaista sieltä tai täältä. Mutta se on vaan viihdettä. Hauskaa pidetään, Savolainen kuittaa.

"Oli vaikea hengittää"

Toiselta tubettajista löytyy kuitenkin asia, mikä voi tuottaa ohjelman kuvauksissa tukalia hetkiä. Savolainen nimittäin kertoo, että kärsii ahtaanpaikankammosta.

- Minulla on aika kova ahtaanpaikankammo, mutta silti mennään 110 prosenttisesti. Kun meidät paljastettiinkin, oltiin sellaisessa mustassa laatikossa pannat kaulassa. Kyllä silloin oli tavallaan vaikea hengittää, kun pantakin puristi kaulaa, hän kommentoi.

Possen neljäs tuotantokausi käynnistyy MTV3-kanavalla syyskuussa.

Lue myös: IS: Arttu Lindeman saamastaan vihapostista: "Nykymaailma on mennyt sairaaksi"

Lue myös: Nouseva tähtiartisti Arttu Lindeman on vain tavallinen lätkä-äijä Lahdesta: "En ole mikään enkeli"

Lue myös: Miksi Arttu Lindeman julkaisi tyttöystävänsä kuvan? "Mieluummin näin päin"

Kilpailut

Uusimmat