Kuva: AOP

Isac Elliot tuomitsee Justin Bieberin sekoilut: Kaikki on hänen omaa syytään

20.05.2017 10:15 - Senni Loikala

Isac Elliotin mielestä Justin Bieberin olisi pitänyt hiljentää tahtia sen sijaan, että antoi tilanteen luisua pisteeseen, jossa tähti alkoi käyttäytyä holtittomasti.

Maailmallakin uraa luova Isac Elliot, 16, kritisoi popin supertähteä Justin Bieberiä, 23. Kanadalaispopparin epävakaa käytös on noussut säännöllisesti otsikoihin jo pidemmän aikaa. Vuonna 2015 Bieber sai esimerkiksi hermoromahduksen kesken keikkansa Norjassa ja poistui lavalta. Viime marraskuussa Bieber löi autosta faniaan, joka yritti koskettaa idoliaan auki olevan ikkunan läpi.

- Bieberin pitää olla ammattimainen tuollaisissakin tilanteissa, hän on valinnut itse uransa ja kaikki muut pystyvät hoitamaan vastaavat tilanteet. Se on vaan asennekysymys, Elliot pohtii Voice.fi-sivuston haastattelussa.

Elliotin mielestä Bieberillä on vastuu omasta hyvinvoinnistaan. Nuoren popparin mukaan Bieberin olisi kannattanut hiljentää tahtia jo aikaa sitten.

Isac Elliot kertoo, että häntä kutsutaan ulkomailla välillä "Skandinavian Justin Bieberiksi." Kanadalaispopparin käytöksen hän tuomitsee jyrkästi. (kuva: Senja Rapila)

- Kaikki sanovat, että Bieber pitää jättää rauhaan ja hän on vain ihminen. Itse en todellakaan ajattele samalla tavalla. Onhan hänellä rankkaa, mutta silloin pitää ottaa taukoa eikä tehdä albumia ja lähteä kiertueelle, Elliot toteaa.

Kuun alussa SHE-nimisen singlen julkaisseesta Elliotista Bieber on hoitanut työnsä huonosti.

- Totta kai Bieberillä voi olla rankkaa, mutta se kuuluu duuniin. Se jätkä omistaa 400 miljoonaa dollaria, minusta se jäbä on hoitanut työnsä todella huonosti.

- Tosi hyvää musiikkia hän tekee ja tosi taitava hän on siinä, mitä tekee. Mutta en ymmärrä, miksi jengi edes puolustaa sitä, että se lyö faneja ja vastaavaa. Se on ihan oma moka Bieberiltä eikä sellaista kannata puolustaa.

Justin Bieber on aiemmin perustellut ihmetystä herättänyttä käytöstään. Pääset juttuun tästä.

Kilpailut

Uusimmat