Kuva: AOP

Supersuosittu Mamma Mia! -elokuva saa jatko-osan - tutut näyttelijät mukana

20.05.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Abban musiikkiin pohjautuvan Mamma Mia! -elokuvan jatko-osa tulee ensi-iltaan ensi vuoden kesällä.

Vuonna 2008 ensi-iltaan tullut Mamma Mia! -musikaalielokuva oli suurmenestys. Legendaarisen Abba-yhtyeen musiikkiin pohjautunut elokuva oli valkokangasversio samannimisestä menestysmusikaalista. Nyt Abba-faneille on luvassa iloisia uutisia, sillä Mamma Mia! -elokuva saa ensi vuonna jatko-osan nimeltään "Mamma Mia: Here We Go Again!".

Deadline-sivusto kertoo Universal-elokuvastudion vahvistavan, että elokuvan on tarkoitus saada ensi-iltansa 20. heinäkuuta ensi vuonna. Elokuvassa nähdään paljon samoja näyttelijöitä kuin ensimmäisessäkin elokuvassa. Ensimmäistä elokuvaa tähdittivät muun muassa Meryl Streep, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried ja Stellan Skarsgård.

Tulevassa jatko-osaelokuvassa kuullaan niitä Abban hittejä, jotka eivät ensimmäisessä elokuvassa olleet mukana. Mukaan mahtuu Deadlinen mukaan myös samoja hittikappaleita, joita ensimmäisessä elokuvassa kuultiin. Abba-yhtyeen miespuoliset jäsenet ja biisinkirjoittajat Björn Ulvaeus ja Benny Andersson ovat tulevan elokuvan tekemisessä mukana vastaavina tuottajina kuten ensimmäisessäkin elokuvassa.

Lue myös: Levy-yhtiö vahvistaa: Abba on taas yhdessä!

Lähde: Deadline

Kilpailut

Uusimmat