Kaikki artikkelit

Tosi-tv-tähdet kertovat huikentelevaisesta nuoruudestaan, joka kustannettiin enemmän ja vähemmän lainarahalla.
- Ensimmäinen ajatukseni oli, että katsoisin lastani, Kalinainen muistelee Mamma Mia -podcastissa.
Tulipalon muistelu herkisti tosi-tv-tähden kyyneliin.
Tosi-tv-tähti on viettänyt vuosia julkisuudessa ja suomalaisissa seurapiireissä. Alkoholi hiipikin varkain Kalinaisen elämään seurapiirielämän myötä.
Vilma Karjalainen kertoo lähteneensä jatkoille ihastuttavan miehen kanssa. Seuraavana aamuna kuitenkin selvisi karu totuus.
Henna Kalinainen kertoo Mamma Mia -podcastissa tekevänsä mieluusti kotityöt itse.
Tosi-tv-tähti Henna Kalinaisen mukaan puolisolle voi antaa suullisesti luvan kuluttaa aikuisviihdettä.
Vilma Karjalainen havahtui huuruisen illan päätteeksi olevansa keskellä metsää kolmen tuntemattoman miehen seurassa.
Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen puhuvat tuoreessa podcast-jaksossaan häpeilemättömän suoraan synnytyskokemuksistaan
Tuoreet vanhemmat saavat usein kuulla arvioita siitä, muistuttaako lapsi ulkoisesti äitiään vai isäänsä. Näin on myös Vilma Karjalaisen kohdalla.
Tosi-tv-tähti ei vielä joitakin vuosia sitten osannut kuvitella asuvansa omistusasunnossa. Uusi puoliso sai hänet kuitenkin ajattelemaan toisin.
Vilma Karjalainen päätyi lääkärin suosituksesta synnytyksen käynnistämiseen.
Mamma Mia -podcastin tuoreessa jaksossa kuulijat pääsevät avautumaan kohtaamistaan pettymyksistä ja ärsytyksen aiheista.
Keskustelut anonyymissa keskustelusovelluksessa saattavat mennä ajoittain liian pitkälle. Näin kävi myös suomalaiselle tosi-tv-tähdelle.
Lukuisten silmäparien tarkkaillessa voi julkkisvanhempi joutua kiusanteon kohteeksi esimerkiksi tekaistujen lastensuojeluilmoitusten tiimoilta.
Henna Kalinainen ja Vilma Karjalainen haluavat muistuttaa ihmisiä siitä, että raskaana olevan ihmisen keho ei ole julkista riistaa kommentoinnille.