Kuva: Fotolia

Romanttisimmat lomakohteet kuherruskuukauteen - katso suositus horoskooppimerkillesi

06.06.2017 10:15 - Anna Hopi

Jousimiehen kannattaa lähteä häämatkalle Afrikkaan, kun taas Ravulle sopii Montenegro.

Häät ovat monen pariskunnan elämässä odotettu tilaisuus, jota on järjestelty pitkään. Kun sanotaan tahdon perheen ja läheisten edessä, halutaan usein myös lähteä viettämään kuherruskuukautta kauniiseen ja romanttiseen lomakohteeseen. Horoskooppimerkki voi antaa vihjettä siitä, mikä häämatkakohde sopisi sinulle parhaiten. Katso alta suositukset jokaiselle horoskooppimerkille.

Vesimies

Itsenäisyytesi on yksi persoonaasi nimittävistä ominaisuuksista. Et halua perinteisimpään lomakohteeseen, vaan toivot lomiltasi seikkailua. Sinulle sopii Etelä-Amerikassa sijaitseva Patagonia. Sieltä löytyy vuoristoa, merta ja kasvillisuutta - seudulla on vähän kaikenlaista, mikä sopii vaihtelevaisuutta haluavalle luonteellesi. Paikka vetoaa karuudellaan myös hiljaisuutta etsivään puoleesi.

(kuva: Fotolia)

Kalat

Vahvan intuition omaavana ihmisenä kalat haluaa häämatkaltaan luovuutta, romanssia ja myötätuntoa. Musiikin ja taiteiden rakastajana sinulle sopii parhaiten Italia ja Firenze. Nautit siitä, että saat seikkailla suurten taideteosten keskellä rakkaasi kanssa. Iltaisin romanttinen kynttiläillallinen italialaisessa bistrossa saa romantiikannälkäisen sydämesi sykkimään.

Oinas

Sosiaalisena perhosena sinä olet kaikista eläinradan merkeistä aktiivisin. Se ei yllätä ketään! Haluat häämatkaltasi dynaamista toimintaa, jossa on ripaus seikkailua ja uuden löytämistä mukana. Kambodza ja Laos sopivat tutkimusmatkailijan lomaan. Voit lähteä vanhoihin temppeleihin rakkaasin kanssa katselemaan ja ihmetellä luonnonnähtävyyksiä. Pääset reippailemaan viidakkoon ja melomaan kayakilla. 

Härkä

Käytännöllisenä ja tyynenä luonteena haluat perinteisen häämatkan. Se saa siis maksaa runsaasti, kunhan mukavuudet ovat kunnossa. Havaiji on klassinen häämatkakohde rakastavaisille. Siellä voit nautiskella hyvästä ruoasta, hedelmistä ja kylpylähoidoista. Monissa luksushotelleissa on häämatkapaketteja, joissa on hienoja yllätyksiä vastanaineelle parille.

(kuva: Fotolia)

Kaksonen

Utelias ja uusia asioita mielellään tutkiva kasonen tarvitsee häämatkan, joka stimuloi aisteja, älyä ja viihdyttää. Et pysy mielellään samassa paikassa kauaa paikallaan. Häämatkana sinulle voisi sopia Espanjan kiertoajeluloma, joka lähtisi Barcelonasta ja sen kuumasta yöelämästä, kulttuurista ja historiallisista nähtävyyksistä. Matka voisi jatkua Madridiin, Sevillaan ja Ibizalle.

Rapu

Nautit rentoutumisesta veden äärellä. Sinun valintasi on intiimi lomakohde rannikolla. Haluat kohteen, joka pursuaa romantiikkaa. Sveti Stefan Montenegron rannikolla voisi sopia sinulle häämatkakohteeksi. Rauhallinen pieni lomakohde on rakennettu vihreille rinteille Adrianmeren kristallinkirkkaan veden ääreen. 

(kuva: Fotolia)

Leijona

Sinulla on iso persoonallisuus, ja haluat häämatkaltasi naurua ja iloa. Nautit luonnon kauniista väreistä ja kalliista luksusasioista. Haluat eksoottiselle lomalle, ja sinulle sopisivat oivasti saarilomat Tahitilla, Bora Boralla tai Moorealla. Kyseiset saaret ovat kaukana kaikesta, ja ne ovat ulkonäöltään kuin trooppisia puutarhoja täynnä katseltavaa. Niillä on veden päälle rakennettuja bungaloweja, joissa voit nauttia rakkaasi kanssa ihanista näkymistä ja tuntea olosi kuningattareksi.

(kuva: Fotolia)

Neitsyt

Halaut käytännöllisen ja rohkean häämatkan. Tarvitset kuitenkin myös rentoutumista ja irroittautumista arjesta. Mene siis Karibialle. Dominican pienellä saarella pääset samalla tutkimaan saaren luontoa ja eläimistöä. Paikan päällä on trooppisen ilmaston takia vuoristojen ohella viidakoita ja vesiputouksia.

(kuva: Fotolia)

Vaaka

Inspiroidut älykkäistä keskusteluista ja hienosta taiteesta. Tarvitse häämatkaltasi kulttuurielämyksiä. Rakastat kauniita asioita, joten lomaympäristösi tulee ruokkia kaikkia aistejasi kauneudellaan. Sinä nauttisit puolisosi kanssa Wienin taiteellisesta ympäristöstä. Barokkityyliä huokuvassa katukuvassa voit pysähtyä ajoittain kahville rakkaasi kanssa ja tutustua käydä esimerkiksi Wienin oopperassa tai baletissa.

Skorpioni

Haluat häämatkan, jossa voit heittäytyä intohimon pyörteisiin kumppanisi kanssa. Johdat usein eri tilanteita ja elämäsi on välillä taakkojen täyttämää. Lomalla sinun tulee päästää irti. Bali on rohkea, mutta matalan profiilin paikka, jossa saat helposti lomaasi sen rauhan, mitä tarvitset. Balilla on monia häämatkan viettoon soveltuvia villoja ja luksushotelleja, jossa saatte kaipaamanne intiimiyden.

(kuva: Fotolia)

Jousimies

Sinussa on maailmanmatkaajan sielu paketoituna yhteen ihmiseen. Haluat aina mennä jonnekin, missä et ole ollut aikaisemmin. Siksi suosittelemme sinulle matkaa Afrikkaan, savannien, viidakkojen ja tuhansien eksoottisten eläinten maahan. Jos kierrät Afrikan eri osia, näet mahdollisimman paljon rakkaasi kanssa tästä upeasta, villistä maasta. Tansaniassa pääset tutustumaan Serengetin kansallispuistoon, ja näkemään uhanalaisiakin eläinlajeja. Mikä seikkailu!

(kuva: Fotolia)

Kauris

Elämäsi on yleisellä tasolla vakavaa ja velvollisuuksien täyttämää. Olisiko häämatka paikka, jossa voisit rentoutua ja heittäytyä vapaalle vaihteelle? Yhdysvalloissa, Kaliforniassa Napa Valleyn viinialueella voisit nautiskella herkullisista viineistä rakkaasi kanssa, ja maistella eri viinilajeja. Maan hedelmistä nauttiminen veisi sinut lähemmäs omaa maamerkkiäsi. Haluat aina parasta, ja Napa Valley on yksi maailman laadukkaimmista viinintuottajaseuduista.

Lähde: Glamour.

Millainen olet rakastuessasi? Katso täältä, mitä horoskooppimerkkisi kertoo.

Suosittelemme

Uusimmat