Kuva: Mikko Räsänen

Toni Wirtanen korvaa Michael Monroen The Voice of Finlandissa!

31.05.2017 12:10 - Rea Tallgren

Apulanta-yhtyeen nokkamies on innoissaan uudesta aluevaltauksestaan.

Apulanta-yhtyeestä tuttu Toni Wirtanen istuu tulevalla kaudella tähtivalmentajan penkille TheVoice of Finland -ohjelmassa. Tuolissa on häntä ennen istunut Michael Monroe

- Mulla on iso kunnioitus Michaelia kohtaan ja isot saappaat täytettävänä. Se meissä on yhteistä, että molemmat tulemme aika puhtaan rockin taustasta. Meissä on sillä tavalla samaa verta, Wirtanen sanoo. 

Wirtanen on mieluinen seuraaja myös Michael Monroelle itselleen.

- Tehtyäni jo kuusi kautta minulle erittäin rakasta The Voice of Finlandia, on kunnia, että seuraajani tulee olemaan fantastinen ja ainutlaatuinen Toni Wirtanen. Toni on minulle rakas ystävä ja mielestäni hän on loistava valinta punaiselle tuolille, hän sanoo.

(kuva: Mikko Räsänen)

Wirtanen mainitsee yhdeksi tärkeimmistä syistä ohjelmaan mukaan lähtemiseen sen, että viime vuosina hän on saanut monilta nuorilta muusikoilta yhteydenottoja, joissa on pyydetty neuvoja musiikkiuran rakentamiseen.

- Olen minäkin kuullut paljon määkimistä, että eihän se Wirtanen osaa edes laulaa, mutta kylläpäs osaan. Laulamisessa ei ole kyse oikeista nuoteista, vaan musiikki on tunteiden välitystä. Silloin kun tunne välittyy, myös laulusuoritus on täydellinen, hän selittää.

Wirtasen rinnalla istuvat tuttuun tapaan Olli Lindholm ja Redrama, sekä viime kaudella ohjelmaan mukaan tullut Anna Puu

Kilpailut

Uusimmat