Kuva: Wenn

Julmia aikeita -kaunottaren juurikasvusta nousi kohu - tähdeltä itseltään osuva vastaus

02.06.2017 14:15 - Karoliina Kotala

Näyttelijä Selma Blair hoiti erikoisen ulkonäkökritiikin mallikkaasti.

Muun muassa Julmia aikeita – ja Blondin kosto -elokuvista tuttu näyttelijä Selma Blair on nousut otsikoihin ulkonäkönsä vuoksi. 44-vuotias tähti joutui maanantaina paparazzin bongaamaksi, joka nappasikin Blairista kuva, jossa näkyy tämän juurikasvu. Tummahiuksisen näyttelijättären omat hiukset ovat ilmeisesti harmaat.

Harmaa juurikasvu ylitti nopeasti uutiskynnyksen ja nyt nainen itse on ottanut osaa keskusteluun osuvalla vastauksella. Selma julkaisi Instagram-tilillään samaisen paparazzikuvan, jossa harmaa juurikasvu näkyy ja kirjoitti kuvan yhteyteen seuraavasti:

”Huippu maanantai. Asiat, jotka pitää muistaa: Sulje Google Alert. Älä syö neljää kuppikakkua päivässä. Pyydä Daily Maililta, että käyttäisivät kuvissaan filttereitä. Käytä upeita hattuja! Fantasioin siitä, että annan hiusteni kasvaa kokonaan harmaiksi. Mutta se ei vaikuta oikealta vaihtoehdolta. Kiitos tämän yhden paparazzin, jonka ansiosta oloni on lämmin ja iloinen.”

Naisen Instagram-seuraajat iloitsevat tähden osuvasta tekstistä ja kirjoittavat naisen ”olevan upea”.

Alla Selman itsensä julkaisema kuva:

Blair muistetaan muun muassa menestykseksi nousseesta Julmia aikeita -elokuvasta, jota tähditti myös Sarah Michelle Gellar. Kaksikko on edelleen läheisissä väleissä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Selma Blair järkytti olemuksellaan - pelkkää luuta ja nahkaa 

Lähde: Huffington Post

Kilpailut

Uusimmat