Kuva: AOP

Miltä George Clooneyn, 56, vastasyntyneet kaksoset tulevat näyttämään vanhempina? Katso

07.06.2017 11:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Erikoiset kuvat ovat asiantuntijan näkemys siitä, miltä yhdet maailman kuuluisimmista vastasyntyneistä voivat lapsena näyttää.

George Clooney, 56, ja hänen vaimonsa, Amal, 39, saivat tällä viikolla kaksoset. Aikaisemmin Clooney kommentoi raskautta kutsuen sitä seikkailuksi.

- Otamme sen vastaan avosylin, mies sanoi tuolloin. 

Vastasyntyneet tyttö ja poika saivat nimekseen suomalaistenkin suuhun sopivat Ellan ja Alexanderin.

"Ella, Alexander ja Amal ovat terveitä ja voivat kaikki hyvin. Isä sen sijaan saattaa tarvita rauhoittavia, joten hänen pitää levätä muutama päivä", todettiin ilmoituksessa, jossa lapsien syntymisestä kerrottiin. 

Nyt kaksosten ulkonäköä on arvailtu asiantuntijoiden toimesta. Tietokoneella onkin luotu kuvat äidin ja isän piirteitä yhdistelemällä, ja kuvien tarkoitus on antaa osviittaa siitä, miltä kaksoset tulevat kasvaessaan näyttämään. 

Voit katsoa kyseiset kuvat alta. 

(kuva: AOP)

(kuva: AOP)

Clooneylla on ollut elämässään monia pitkiä parisuhteita, mutta niistä monet ovat sisäpiirin tietojen mukaan kariutuneet siihen, ettei mies ole halunnut lapsia. Hänen mielensä kuitenkin muuttui, kun hän tapasi ihmisoikeusasianajajana toimivan Amalin.

Clooney muun muassa viihtyi pitkään mallikaunotar Stacey Keiblerin kanssa. Pian pariskunnan eron jälkeen Keibler tapasi nykyisen miehensä ja hankki hänen kanssaan lapsen. 

(kuva: AOP)

Lue myös: George Clooney yllättää: Olen liian vanha jatkamaan näyttelemistä!

Kilpailut

Uusimmat