Kuva: AOP

Orange is the New Black -tähti Voice.fi:lle: Tänään julkaistu jakso on hurja!

09.06.2017 07:45 - Reija Saarinen / reija.saarinen@bauermedia.fi

Orange is the New Black on yksi Netflixin suosituimmista sarjoista.

Orange is the New Black -sarja palasi tänään netflixiin viidennen tuotantokauden voimin. Yksi supersuositun sarjan tähdistä on Laverne Cox, 33,  joka näyttelee sarjassa Sophia Bursetia.

Naisvankilan asukkaiden elämää kuvaavasta sarjasta tuli heti ensimmäisen kauden jälkeen hitti ja siitä puhutaan ympäri maailman.

Tuoreessa haastattelussa Cox kertoi, että ei todellakaan osannut odottaa, että sarja nousee moiseen suosioon.

- En todellakaan uskonut siihen. Muistan kun kuvasimme ensimmäisen kauden kuudennessa jaksossa nähtyä rap-battle-kohtausta. Katselin ympärilleni kahviossa ja mietin, tämä on mahtavaa. En ollut koskaan nähnyt mitään vastaavaa.

- Siinä huoneessa oli noin 50 naista. Oli todella kuumaa ja hikistä. Siellä oli monenlaisia naisia ja heistä jokainen näytti uskomattoman kauniilta. Tajusin, että tällaista ei ole nähty ennen televisiossa ja olinkin todella onnellinen, että sain olla osa sitä.

Coxille olikin alusta asti selvää, että hän lähtee mukaan sarjaan. Innostuksesta piti huolen käsikirjoitus, joka Coxin mukaan erottui selkeästi muista.

- Muistan kun luin pilottijakson käsikirjoitusta. Se vain hyppäsi suoraan kasvoille. Halusin kovasti olla osa sitä, mutta en rehellisesti sanottuna uskonut, että siitä tulee sellainen hitti. Toivon toki, että ihmiset katsovat sitä, että saan myös jotain muita töitä tulevaisuudessa, Cox naurahtaa.

Suositulla sarjalla on ollut Coxin elämään monenlaisia vaikutuksia, poikkeuksetta positiivisia sellaisia.

- Sarja on tuonut elämääni todella paljon. Olen saanut työskennellä mahtavien ihmisten kanssa ja sen lisäksi olen myös päässyt esimerkiksi lehtien kansikuviin.

Kaiken muun ohella Coxin matka jatkuu edelleen sarjan riveissä. Mutta mitä hän voi meille paljastaa tulevasta viidennestä kaudesta tai sen ensimmäisestä osasta?

- Olen sarjamme todella iso fani. Kun sitten näin viidennen kauden ensimmäisen jakson käsikirjoituksen, menin ihan sekaisin. Jokainenhan meistä tietää, miten neljäs kausi loppui. Juuri siitä syystä halusin nähdä sen, mitä seuraavana tapahtuu. Se on hurjaa. Voin vain todeta, että se tulee olemaan todella, todella hyvä, Cox toteaa salamyhkäisesti.

Lue myös: Orange Is the New Black -kaunotar julkaisi kuuman rantakuvan - katso

Lue myös: Orange Is the New Black -sarjan kaunotar paljasti: Aiemmin minulla ei ollut varaa edes vuokraan

Kilpailut

Uusimmat