Kuva: AOP

Victoria Beckham oli rullaluisteleva siittiö - megatähtien ensimmäiset työpaikat paljastuivat

12.06.2017 23:45 - Katariina Auvinen

Ensimmäinen työpaikka ei ole ollut monilla julkisuuden henkilöilläkään se kaikista hohdokkain.

Monet meistä ovat aloittaneet työhistoriansa kartuttamisen kesätöiden parista tuuraamalla esimerkiksi siivousalalla tai vaikkapa jääteönmyyjänä. PureWow-julkaisu listasi kymmenen julkkiksen ensimmäiset työpaikat. 

Esimerkiksi karismaattinen ja James Bond -elokuvissakin näytellyt Sean Connery ei säästellyt paljasta pintaa ensimmäisessä työpaikassaan. Hän nimittäin poseerasi alastonmallina skottilaiselle taiteilija, Rab Websterille, vuonna 1962. 

Toinen Hollywoof-hurmuri Matthew Macconaughey lapioi ensimmäisessä työpaikassaan sitä itseään, kun hän oli vaihto-oppilaana Australiassa vuonna 1988. Macconaughey työskenteli kanafarmilla, jossa hän putsasi ruokintakaukaloita ja puhdisti kanaloita päivät pitkät. 

Victoria Beckhamin tie muoti-idoliksi ei ole alkanut ihan tavanomaisella tavalla. Hänen ensiesiintyminen televisiossa tapahtui BBC:n tuottamassa seksivalistusohjelmassa, jossa Beckham oli rullaluisteleva siittiö. 

Esimerkiksi monien miesten päiväuni, Megan Fox, näyttäisi varmasti vieläkin hyvältä ensimmäisen työpaikkansa asussa. Fox työskenteli smoothiepaikassa pukeutuneena banaaniksi. 

Lue myös: Kuinka julkkikset menettivät neitsyytensä? "Poliisit luulivat, että raiskasin tyttöystäväni"

Lähde: PureWow

Kilpailut

Uusimmat