Kuva: AOP

Kuinka julkkikset menettivät neitsyytensä? "Poliisit luulivat, että raiskasin tyttöystäväni"

19.05.2017 18:45 - Senja Rapila

Ensikokemuksistaan seksin suhteen ovat kertoneet muun muassa Celine Dion, Angelina Jolie sekä Ashton Kutcher.

Maailmassa on monenlaisia tarinoita neitsyyden menettämisestä. Monet ovat hyviä, toiset ovat huonoja. Julkisuuden henkilöt ovat vuosien varrella kertoneet eri lehdille sen, kuinka ovat menettäneet neitsyytensä. Voit lukea joidenkin julkkisten kertomat tarinat alapuolelta:

Khloé Kardashian

"Tilanteeni ei ollut hyvä. Olin 14-vuotias ja tapailin 18-vuotiasta poikaa, mikä on nyt jälkeenpäin ajateltuna todella oksettavaa. Silloin ajattelin, että olin todella cool. Minut yksinkertaisesti pakotettiin seksiin. En ollut valmis.

Tunsin, että jos en olisi  tehnyt sitä, en olisi niin siisti tai tämä kundi ei haluaisi puhua minulle enää. En harrastanut seksiä seuraavaan kolmeen vuoteen vain sen vuoksi, etten tuntenut oloani tarpeeksi mukavaksi kroppani kanssa."

Daniel Radcliffe

"Olen yksi niistä ihmisistä, joilla tuntuu olevan todella hyvä ensimmäinen kerta. Se oli joku, johon olin tutustunut todella hyvin. Olen iloinen saadessani sanoa, että olen harrastanut paljon parempaa seksiä sen jälkeen, mutta se ei ollut niin karmaisevan noloa kuin monen muun ensimmäinen kerta on ollut. Kuten yhdellä ystävälläni, joka veti kännit ja teki sen tuntemattoman kanssa sillan alla."

Angelina Jolie

"Olin aloittanut seksin harrastamisen poikaystäväni kanssa ja seksi ja tunteet eivät tuntuneet olevan tarpeeksi. En ollut enää pikkutyttö. Hetkessä halusin tuntea oloni läheisemmäksi poikaystäväni kanssa, otin käteeni veitsen ja viilsin häntä. Hän viilsi minua. Vaihdoimme jotain ja olimme veren peitossa. Sydämeni tykytti lujaa."

Megan Fox

"Olen harrastanut paljon vaivaannuttavaa seksiä, mutta ensimmäinen kerta ei ollut vaivaannuttava. Olin rakastunut ja se oli mukavaa."

Ashton Kutcher

"Olin 15-vuotias. Olin metsässä tytön kanssa, jonka olin vasta tavannut. Koko homma kesti kaksi sekuntia. Se oli todella vaivaannuttavaa. Kaksi vuotta myöhemmin harrastin hänen kanssaan seksiä uudelleen vain sen vuoksi, että näyttäisin hänelle että suoriudun nykyään paremmin."

Celine Dion

"Se tapahtui Dublinissa, unohtumattomana päivänä 30. huhtikuuta vuonna 1988, Euroviisujen ilta. Hän tuli huoneeseeni kanssani. Istuin sänkyni päädyssä, jalat peiton alla. Olin onnellinen siitä, että olin yksin miehen kanssa, jota rakastin. Ja minulla oli hyvin tarkka suunnitelma."

Dwayne "The Rock" Johnson

"Ensinnäkin, meidän ei olisi pitänyt olla puistossa. Yhtäkkiä kirkas valokeila osui meihin. Bang. Kuulin kuinka poliisi avasi autonsa ikkunan ja kysyi: "Neiti, oletteko kunnossa? Tuletteko autoon?". Hän pukeutui ja meni autolle. He sanoivat, että "oletko hyväksikäytön kohteena?", johon tyttöystäväni vatasi, että ei, tuo on minun poikaystäväni. Se oli painajaismaista. Jotkut tarinat ovat kauniita, mutta minun ei ole!"

Lähde: Cosmopolitan

Lue myös: Paratiisihotelli-kaunotar on neitsyt - tiedätkö, ketkä muut julkkikset odottivat avioliittoon?

Lue myös: "Unohdin hengittää ja menetin tajuni" - tositarinat neitsyyden menettämisestä koottiin yhteen

Kilpailut

Uusimmat