Kuva: Senja Rapila

Joonas Hytönen paluustaan: ”Kuulijoille kuin lämmin pieru vasten kasvoja”

13.06.2017 13:15 - Karoliina Kotala

Televisiossa aikanaan uraa tehnyt Joonas Hytönen on pysytellyt pitkään poissa julkisuudesta, mutta pian mies tekee paluun juontohommiin.

Muun muassa Joonas Hytönen Show – sekä Ruben & Joonas -ohjelmista aikanaan tutuksi tullut Joonas Hytönen tarttui houkuttelevaan tarjoukseen Radio Novan  20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi ja miestä kuullaankin Novan Kesäaamuissa 17. heinäkuuta alkaen.

- Halusin ilman muuta olla mukana tällaisessa juhlinnassa. Olin aiemmin kesät töissä Novalla ja nautin siitä hommasta. Olen aina pitänyt radiotyöstä ja aloittanut oman mediaurani Radio Citysta.

(kuva: Senja Rapila)

Esiintymistaukoa on kulunut jo useampi vuosi ja vaikka mies nyt radiopuuhiin palaakin, ei kyseessä silti ole sen kummempi paluu julkisuuteen.

- Kun on työkseen viimeiset kymmenen vuotta tehnyt tv-ohjelmia, niin olisi ollut monta mahdollisuutta ujuttaa se oma naama johonkin ohjelmaan. Vaikka koskaan ei pidä sanoa ”ei koskaan”, niin kyllä se lähtö oli aika lopullinen. Radio on ollut sellainen hyvä vaihtoehto päästää vapauttamaan sitä patoutunutta esiintymiskiimaa, eikä ole painetta julkisuudessa keikkumiseen.

(kuva: Senja Rapila)

Novan juontopestiä Hytönen silti kertoo odottavansa hyvillä mielin.

- Tässä on nykyään ajautunut esiintymishommista sen verran kauas, että radiohommat tuntuvat raikkaalta tuulahdukselta kaikille paitsi kuulijoille, joille se tuntuu lämpimältä pierulta vasten kasvoja. Itse aion nauttia joka minuutista, paitsi aamuheräämisistä.

Hytönen juontaa Radio Novan Kesäaamuja Janne Virtasen kanssa 17. – 21. heinäkuuta klo 6-10.

Lue myös: Yllätyspaluu radioon: Maria Guzenina ja Joonas Hytönen Radio Novan juontajiksi!

Kilpailut

Uusimmat