Kuva: Senja Rapila

Joonas Hytönen ikimuistoisimmasta Jyrki-hetkestään: ”Alkoholia ei tehnyt mieli vähään aikaan”

26.06.2017 08:15 - Karoliina Kotala

Suomalaiselle televisioyleisölle aikanana Jyrki-ohjelmastakin tuttu Joonas Hytönen listasi mieleenpainuvimmat kohtaamiset sarjan tiimoilta.

Legendaarisen Jyrki-ohjelmankin juontajana 90-luvulla toiminut Joonas Hytönen työskentelee nykyisin FremantleMedian toimitusjohtajana, mutta Jyrki-vuodet ovat vielä hyvässä muistissa. Hytönen kertoo, että työhön liittyi paljon aidosti poikkeuksellisen hienoja juttuja.

- Kerran tein juttua Klamydian kiertueesta siten, että asuin viikon heidän keikkabussissaan. Voin sanoa, että alkoholia ei tehnyt mieli ihan vähään aikaan sen reissun jälkeen. Näin siinä, mitä on se suomalaisen keikka-artistin arkitodellisuus tuolla Etelä-Pohjanmaan saleissa, kun mennään tuonne takahuoneisiin, joissa on kuusi tuntia marinoitunut makkarasämpylä pöydällä ja yksi avattu pullo vissyä. Sitten sisään otetaan se viisisataa just vodkapullon pihalla tiputtanutta teiniä, niin se on todella pysäyttävä juttu. Hytönen muistelee.

(kuva: Senja Rapila)

Toinen mieleen jäänyt Jyrki-hetki liittyy Yö-yhtyeeseen.

- Olin jossain epähuomiossa luvannut Olli Lindholmille laulaa Yön kappaleen heidän kanssaan konsertissa ja he tietysti ilmoittivat, että tämä tapahtuu loppuunmyydyllä Tavastialla, jossa kaikki paikalla olijat olisivat mieluummin kuulleet Yö-yhtyeen kappaleen tästä kappaleesta. Se tuli vähän ikävä yllätyksenä meille kaikille osallisille. Eihän se hyvin mennyt, mutta hauskaa se oli sitten, kun siitä hengissä selvisi.

Hytönen juontaa Radio Novan Kesäaamuja Janne Virtasen kanssa 17. – 21. heinäkuuta klo 6-10.

Lue myös: Joonas Hytönen isyydestä: "Mikään ei palaa ennalleen"

Kilpailut

Uusimmat