Kuva: Mikko Räsänen

Shirly Karvinen yllättää: uusi ura radiojuontajana!

15.06.2017 14:35 - Mikko Räsänen

Miss Suomi Shirly Karvinen aloittaa tässä kuussa SuomiRockin juontajana.

Miss Suomi Shirly Karvinen on SuomiRockin uusi juontaja. Shirly ei ole pitänyt uudesta aluevaltauksestaan meteliä, vaan hän on tänä keväänä kaikessa hiljaisuudessa ollut harjoittelussa SuomiRockilla. Harjoittelu päättyi, mutta Shirly oli harjoittelun aikana kehittynyt niin hyväksi radion tekijäksi, että hän sai kesätyöpaikan kanavan juontajana. 

- Nyt on aivan mahtava fiilis. Radiojuontajan työ on ollut yksi unelmistani. Odotan innolla tämän työn mukana tulevia uusia haasteita.

Shirlyllä ei ollut media-alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta radiosta, joten hän oli harjoittelun alkaessa todellinen aloittelija.

- Harjoittelun aikana sain mahdollisuuden treenata ja kehittyä. Ihan mahtavaa, että tuollainen mahdollisuus järjestyi. Minulla kun ei ollut kokemusta alalta, niin sain harjoittelussa hyvää treeniä ja koulutusta.

SuomiRockin kanavapäällikkö Jani Rajalin korostaa, että juontajan pesti on sellainen, mitä ei ansaita missin tittelillä tai julkkisstatuksella. Hän kehuukin Shirly Karvisen ahkeraa asennetta esimerkilliseksi.

- Shirly otti harjoittelujaksosta kaiken irti. Hän teki todella paljon töitä, otti hyvin vastaan palautetta ja halusi kehittyä paremmaksi, Rajalin kiittelee.

- Olen ylipäätään todella ylpeä meidän harjoittelijoista, koska meillä oli Radio Cityllä ja Suomirockilla kolme harjoittelijaa, Shirly Karvinen, Akseli Kuhalampi ja Janica Saxelin ja he kaikki näyttivät sellaista asennetta ja osaamista, että ansaitsivat itselleen kesätyöpaikan kanavillamme. 

Shirly Karvinen Radio SuomiRockilla
Ma 26.6. alkaen arkisin
Klo 13-18

Haaveiletko urasta mediamaailmassa toimittajana, juontajana tai tuottajana? Bauer Media tarjoaa harjoittelupaikkoja radiokanavillaan ja Voice.fi -sivustolla. Lue aiheesta lisää täältä

Lue myös: Haaveiletko toimittajan tai juontajan urasta? Bauer Media etsii harjoittelijoita

Kilpailut

Uusimmat