Kuva: AOP

Povipommi Amber Rose avautuu seksittömästä elämästään - "Ei aikaa penikselle"

16.06.2017 18:15 - Iiro Myllymäki

Amber Rose kertoo sosiaalisessa mediassa, että vastoin yleisiä käsityksiä hän ei ole harrastanut seksiä tämän vuoden aikana.

Malli Amber Rose, 33, on herättänyt huomiota sosiaalisessa mediassa seksielämäänsä liittyvällä paljastuksella. Nainen on jakanut Instagramissa kuvan itkevästä naisesta, ja kuvassa on mukana teksti: ”Kun vuotta 2017 on kulunut jo kuusi kuukautta eikä sinua ole vieläkään pantu”.

Kuvatekstissä Rose huomauttaa hänen seksuaalisen itsevarmuutensa hämäävän monia. Naisen mukaan monet luulevat hänen olevan seksuaalisesti huomattavasti aktiivisempi kuin hän oikeasti on.

”Kun koko maailma luulee, että pidät orgioita koko ajan ja sinulla on paljon miehiä, koska olet seksuaalisesti itsevarma ja kehopositiivinen, mutta oikeasti olet kokopäiväinen äiti ja bisnesnainen, jolla ei vain ole aikaa penikselle”, Rose kirjoittaa.

Amber Rosella on nelivuotias poika entisen aviomiehensä, räppäri Wiz Khalifan kanssa. Rose on ollut sinkku siitä lähtien, kun hänen viisikuukautinen suhteensa tanssija Val Chmerkovskiyn kanssa päättyi aiemmin tänä vuonna.

Amber Rose nousi aiemmin tällä viikolla otsikoihin, kun hän oli jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän näytti paljaan alapäänsä. Kuva herätti kiivaan kiistan Rosen ja tv-juontaja Piers Morganin välille. Pääset lukemaan lisää aiheesta tästä jutusta.

Lue myös: Povipommi Amber Rose julkaisi makuuhuoneessa kuvatun videon - valtavat rinnat pääosassa

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat