Kuva: Wenn

Beyoncén kaksoset edelleen sairaalassa pienimuotoisten ongelmien vuoksi

19.06.2017 09:15 - Karoliina Kotala

Beyoncén ja Jay Z:n kaksosten syntymästä on saatu paljon kaivattua, uutta tietoa.

Yksi viime viikon suurimmista puheenaiheista viihdemaailmassa on ollut superpari Beyoncén ja Jay Z:n kaksosten odotettu syntymä. Uutisoimme aiemmin, kuinka itsensä Barack Obaman epäiltiin paljastaneen kaksosten sukupuolen, mutta nyt pienokaisista on saatu enemmän tietoa.

35-vuotiaan Beyoncén isä Mathew Knowles julkaisi Twitterissä viestin: ”Hyvää syntymäpäivää kaksosille, rakkaudella isoisä.” Vaikka pari ei olekaan vielä vahvistanut kaksosten sukupuolia, on lähipiirin nähty vierailevan sairaalassa mukanaan vaaleansininen ja vaaleanpunainen ilmapallo, jotka viittaisivat siihen, että pariskunta sai sekä tytön että pojan.

Joidenkin lähteiden mukaan kaksosten on silti määrä viipyä vielä sairaalassa terveydellisistä syistä.

- Kaksoset syntyivät maanantaina losangelesilaisessa sairaalassa. Meille kerrottiin, että pienimuotoisia ongelmia ja niiden vuoksi lääkärit eivät vielä halua päästää kaksosia kotiin, nimettömänä pysyttelevä lähipiiriläinen kertoo TMZ:lle.

Myös Beyoncén kerrotaan olevan vielä sairaalassa, mutta naisen kerrotaan olevan kunnossa. Tiedossa ei ole millaisista vaivoista kaksoset kärsivät, mutta heidänkin uskotaan olevan pian kunnossa. Pariskunnalla on ennestään 5-vuotias tytär Blue Ivy.

Lue myös: Beyoncé synnytti kaksosensa? Sosiaalinen media räjähti riemusta - lue parhaat kommentit

Lähde: The Daily Mail

Kilpailut

Uusimmat