Kuva: AOP

Nuorempaa Orange Is the New Black -tähteä näyttelee sarjassa hänen oma tyttärensä!

19.06.2017 15:30 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Valtava yhdennäköisyys sai monet hämmentymään, kunnes todella looginen syy selvisi.

Dascha Polancon näyttelemä Dayanara Diaz on yksi Orange Is the New Black -sarjan keskeisistä hahmoista. Kuten muidenkin hahmojen, myös Dayn aikaisempaan elämään kurkistetaan sarjassa.

Kun nuori Day esiteltiin ensimmäistä kertaa katsojille viidennen tuotantokauden kahdeksannessa jaksossa, hätkähti moni sitä, miten samannäköinen esittäjä nuorta Dayta on löydetty näyttelemään. Asia herättikin kiivasta keskustelua netissä, ja moni pohti, miten ihmeessä on mahdollista, että esittäjäksi oli löydetty niin samannäköinen nuori nainen. 

Selitys on kuitenkin tarua ihmeellisempi: näyttelijättären nuoruudenroolissa nähdään hänen oma tyttärensä, teini-ikäinen Dasany Kristal Gonzalez.

34-vuotias Polanco sai tyttärensä ollessaan vasta 18-vuotias. Lapsi syntyi keskosena ja Polanco onkin kuvaillut häntä "ihmelapsekseen". Sittemmin Polancosta on tullut äiti kahdesti, joten Dazanylla onkin kaksi pienempää sisarusta. 

OITNB-sarja on aiemminkin tehnyt vaikutuksen näyttelijävalinnoillaan. Esimerkiksi transsukupuolisen Lavrene Coxin roolissa ajalla, joka kuvasi tämän elämää ennen sukupuolen korjaamista, nähtiin Coxin kaksoisveli M. Lamar

Lue myös: Kurvikas Orange Is the New Black -tähti saapui punaiselle matolle pelkässä bodyssä - fanit ylistävät

Lue myös: Skinheadia esittävä Orange Is the New Black -tähti on täysin tunnistamaton siviilissä - katso!

Lue myös: Fanit riemastuivat: Suomalaisnäyttelijä näyttää kuvassa aivan Orange Is the New Black -hahmolta!

Lähde: In Touch Weekly

Kilpailut

Uusimmat