Kuva: AOP

Dolce & Gabbana suuttui Miley Cyrusille - kipakkoja kommentteja Instagramissa

20.06.2017 16:00 - Iiro Myllymäki

Miley Cyrus kritisoi Dolce & Gabbanan poliittisia arvoja Instagramissa, ja muotisuunnittelijat iskivät takaisin.

Laulaja Miley Cyrus, 24, on saanut Instagramissa esittämällään kommentilla muotijätti Dolce & Gabbanan suuttumaan. Cyrus jakoi Instagram-tilillään kuvan veljestään Braisonista, 23, kävelemässä Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä. Pitkän tekstin osana nainen osoitti myös kritiikkiä muotitaloa kohtaan.

”Dolce & Gabbana, olen vahvasti eri mieltä politiikkanne kanssa, mutta tuen yrityksenne toimia nuorten taiteilijoiden juhlistamiseksi ja sitä, että annatte heille alustan loistaa lahjakkuudellaan”, Cyrus kirjoitti päivityksensä lopussa. Katso koko päivitys alta tai jos se ei näy, paina tästä linkistä.

Kyseisellä ”politiikalla” Cyrus luultavasti viittaa suunnittelijapari Domenico Dolcen ja Stefano Gabbanan osoittamaan tukeen Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpia kohtaan. Dolce ja Gabbana ovat aiemmin kohauttaneet myös tuomitsemalla homoparien adoptio-oikeuden.

Stefano Gabbana kommentoi Cyrusin päivitystä Instagramissa ja kutsui kommentissaan Cyrusia ”tietämättömäksi”. Kommentointi ei jäänyt tähän.

”Typerän kommenttisi takia emme koskaan enää työskentele veljesi kanssa”, Gabbana kirjoitti toisessa Instagram-kommentissa.

Lue myös: Miley Cyrus lopetti pilvenpolton - syynä toistuva painajaisuni

Lähteet: Huffington Post, Telegraph

Kilpailut

Uusimmat