Kuva: AOP

IS: Nylon Beatistä tuttu Jonna Geagea äitiydestä: "Olen ollut henkisesti loppu"

21.06.2017 08:42 - Katariina Auvinen

Laulaja Jonna Geagea on palannut musiikin pariin. Se on piristänyt häntä, koska Geagea sanoo ettei ole kokopäiväinen kotiäitityyppi.

Alkujaan pop duo Nylon Beatista tunnetuksi tullut Jonna Geagea, 39, hyppäsi yhtyeen lopettamisen jälkeen soolouralle. Geagea julkaisi soololevyn vuonna 2010. Sen jälkeen hän on pitänyt taukoa, koska perheeseen on saapunut kaksi lasta,4,5-vuotias Mimi sekä 2,5-vuotias Lulu

Laulaja kertoo Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa, että hän yllättyi siitä kuinka rankkaa kotiäitiys kuitenkin on. 

- En tiennyt aikaisemmin, mitä tarkoittaa olla fyysisesti väsynyt, hän sanoo. 

Hän ylistää äitiyttä, mutta myöntää suoraan olleensa henkisesti aivan loppu. Väsymys hänen mukaansa helpottaa, mitä vanhemmiksi lapset tulevat. 

- Ei pari hyvää yötä kuitenkaan korvaa viiden vuoden univelkoja. Jos on väsynyt niin sitten on väsynyt, Geagea myöntää suoraan. 

Pumppaa-biisinsä tänään julkaissut laulaja kertoo, että hän on ehtinyt myös miettiä, palaisiko koskaan yleisön eteen ja musiikin pariin. Mieli kuitenkin muuttui viiden vuoden aikana. Geagea sanoo että täysipäiväinen kotiäitiys ei sovi hänelle. 

- Toivon, että tämän musiikinteon myötä saan tasapainoa elämään. Sitä kaipaan todella paljon, hän pohtii. 

Lue myös: Jonna Geagea kaipaa Nylon Beat -faneja

Lähde: Ilta-Sanomat 

Kilpailut

Uusimmat