Kuva: AOP

Huhut Beyoncén kaksosten nimistä leviävät - fanit jakavat mielipiteensä Twitterissä

25.06.2017 14:15 - Tiina Svensk

Fanit ovat odottaneet innolla tietoa kaksosten nimistä ja nyt heidän odotuksensa on saatettu palkita.

Kun Beyoncén kaltainen maailmanluokan tähti saa perheenlisäystä, on varmaa, että uutinen leviää kulovalkean tavoin sosiaalisessa mediassa. Arvaukset kaksosten sukupuolista saivat vahvistusta, kun Obaman epäiltiin paljastaneen lasten sukupuolet.

Viimeisimmät huhut väittävät kuitenkin, että Beyoncén ja Jay-Z:n esikoinen Blue Ivy on saanut sisaruksikseen pikkusiskon ja pikkuveljen. Samalla ensimmäiset huhut kaksosten nimistä ovat päässeet päivänvaloon, kertoo Elite Daily.

Elite Dailyn mukaan huhut ovat saaneet vahvistuksen synnytyssairaalasta, mutta pariskunta ei ole vielä vahvistanut nimiä tosiksi. Nimien arvellaan kuitenkin olevan Sean ja Bea. Pienen pojan nimen kirjoitusasuksi epäillään myös Shawnia, sillä Jay-Z:n oikea nimi on Shawn Carter.

Pariskuntaa ei ole vielä tavoitettu, eikä heiltä ole saatu vahvistusta uutiseen. Fanit reagoivat kuitenkin nopeasti Twitterissä julkistukseen - eivätkä kaikki olleet niin tyytyväisiä huhuihin: 

"Nimesikö Beyoncé lapsensa juuri Shawniksi ja Beaksi? #Beyhive", kirjoittaa @iDyamond

Myös @JohEasley kritisoi nimivalintaa: "Shawn Corey Jr. & Bea Carter? Nimesikö Beyoncé lapsensa todellakin noin? Woah..."

"Toivon todella, ettei Beyoncé nimennyt lapsiaan noin... En tiedä, mitä mieltä olen siitä, että nimeää lapsensa itsensä mukaan", kommentoi nimimerkki @LipStainsSM

Vaikka kyseessä on vain huhuja, ovat monet myös onnitelleet pariskuntaa nimivalinnoista. Pariskunnan uskotaan myös vahvistavan nimet pian, kun vauvat ovat päässeet pois sairaalasta äitinsä kanssa.

Lue myös: Beyoncé synnytti kaksosensa? Sosiaalinen media räjähti riemusta - lue parhaat kommentit

Lue myös: Paljastiko Beyoncé kaksosten sukupuolen? Hämmentävä teoria puhuttaa netissä

Lähde: Elite Daily

Kilpailut

Uusimmat