Fanit turhautuivat Mariah Careyn jatkuvaan rintojen esittelyyn - "Pitääkö kaikkialla vilautella?"

05.07.2017 20:30 - Iiro Myllymäki

Mariah Careyn uudet kuvat avoimesta kaula-aukosta märkäpuvussa ovat saaneet aikaan kommenttiryöpyn.

Pop-diiva Mariah Carey kävi uimassa haiden kanssa yhdessä miesystävänsä Bryan Tanakan ja 6-vuotiaiden kaksoslastensa kanssa. Carey selvensi Instagramiin jakamiensa kuvien kuvatekstissä, että hait olivat ihmisille vaarattomia viiksihaita.

Naisen jakamista kuvista ja videosta käy ilmi, että laulajatähti ei ollut halunnut laittaa märkäpukunsa vetoketjua kiinni kovinkaan ylös asti. Careyn avonainen kaula-aukko on ollut kiivaan kommentoinnin kohteena Instagramissa. Muun muassa seuraavat kommentit on esitetty:

”Olen ollut suuri Mariah-fani 90-luvulla. Kuitenkin nyt kaikissa kuvissasi haluat ohjata huomion kasvoistasi kaula-aukkoosi. Olen todella pettynyt.”

”Ehkä sinun pitäisi kuunnella Hero-kappalettasi inspiraatioksi. Tissien näyttely osoittaa huonoa itsetuntoa.”

”Miksi tissiesi pitää näkyä kaikessa mitä puet päällesi? Tämä on märkäpuku, hyvänen aika.”

”Rakastan sinua, mutta pitääkö sinun vilautella tisujasi kaikkialla minne menetkin? Kun menet ulos lastesi kanssa, eikö sinun pitäisi vain keskittyä heihin?”

Carey on saanut myös puolustusta kommenteissa. Moni kehuu häntä kauniiksi, ja eräässä kommentissa peräänkuulutetaan ihmisten omaa valintaa siitä, mihin huomionsa kuvassa kiinnittää.

”Voit nähdä hait ja voit myös nähdä tissit. Se riippuu sinusta. Mielestäni hän haluaa näyttää meille hait ja oman onnellisuutensa. On sääli, että ihmiset keskittyvät tisseihin”, kuuluu tämä kommentti.

Careyn muista viimeaikaisista Instagram-kuvista näkee, että nainen todella on mieltynyt rohkeisiin kaula-aukkoihin eikä pelkää näyttää sitä koko maailmalle:

Lue myös: Mariah Carey diivaili formulavarikolla - oma päivänvarjon kantaja, kieltäytyi haastatteluista

Lähde: E! Online

Kilpailut

Uusimmat