Kuva: AOP

Nälkäpeli-tähti julkisuuden huonoista puolista: "Baariin meneminen on vaarallista"

13.07.2017 08:45 - Senja Rapila

Näyttelijä Woody Harrelson kertoo lopettaneensa kannabiksen käytön reilu vuosi sitten. Sen lisäksi hän puhuu alkoholinkäytöstään.

Näyttelijä Woody Harrelson, 55, on monelle tuttu kasvo Nälkäpeli-elokuvasarjasta, mutta myös True Detective -televisiosarjasta. Näyttelijä on nyt kertonut rehellisessä haastattelussa päihteidenkäytöstään.

Harrelson kertoo, että lopetti kannabiksen käytön reilu vuosi sitten. Aiemmin näyttelijä on puolustanut kannabiksen käyttöä lääkkeenä, mutta lopulta 30 vuoden juhliminen sai myös Harrelsonin heräämään.

- Lopetin pilven polttamisen 14 kuukautta sitten. Sain jonkun ihmeellisen reaktion, minkä selvitin vasta myöhemmin. Se oli lisämunuaisten uupumus, Harrelson on kertonut haastattelussa.

Alkoholin käytöstä näyttelijä ei ole kuitenkaan luopunut.

- Juon vieläkin, mutta yritän juoda pelkästään viikonloppuisin. Juon pääsääntöisesti viiniä, mutta muutama vuosi sitten intouduin juomaan konjakkia. Juon myös shotteja. Olen iloinen känniläinen, mutta joskus juon itseni siihen pisteeseen, missä en ajattele kovin selkeästi.

Tavalliseen baariin Harrelson harvoin uskaltaa mennä, mutta vain sen vuoksi, että fanit tarjoavat hänelle shotteja.

- Yksi huono asia julkisuudessa on, että kaikki haluavat ottaa shotteja kanssasi. Se on vaarallista mennä tavalliseen baariin, koska voin päätyä ottamaan todella paljon shotteja, riippuen muiden ihmisten anteliaisuudesta.

Lähde: Too Fab, Daily Mail

Lue myös: Kannabiksen käytön seuraukset näkyvät viimeistään keski-ikäisenä

Lue myös: Poliisi jätti hupaisan viestin kannabiksen kasvattajalle kaivettuaan ensin kasvit ylös

Lue myös: Kohututkimus: Kannabista käyttäneiden lapsille perinnöllisiä sairauksia!

Kilpailut

Uusimmat