Kuva: AOP

Pink julkaisi herkän kirjoituksen miehelleen: "Seuraisimme minne ikinä menetkin"

18.07.2017 20:00 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Pink on ollut miehensä kanssa vuodesta 2006.

Laulajakaunotar Pink on julkaissut suloisen kuvan itsestään ja miehestään heidän tyttärensä Willow'n kanssa. Kuvan julkaisun yhteydessä Pink onnitteli pitkäaikaista miestään Carey Hartia tämän syntymäpäivän johdosta.  

"Hyvää syntymäpäivää rakkaani. Kannat harteillasi uskomatonta painoa ja olet suunnattoman vahva. Se ei lakkaa hämmästyttämästä minua. Olet saavuttanut elämässäsi niin paljon - ja tehnyt mahdottomasta mahdollista kerta kerran perään. Sinä elät, rakastat, annat anteeksi tavoin, jotka ovat mielestäni uskomattomia. Sinä, rakkaani, olet uskomaton. Olet kuin se vuori, johon voin aina luottaa. Me rakastamme sinua kuuhun ja takaisin. Minne ikinä menetkään, me seuraamme sinua. Toivon sinulle kaikkea tarpeeksi tänä vuonna: tarpeeksi sadetta, jotta tunnet auringonpaisteen. Tarpeeksi naurua, jotta kyyneleet eivät tunnu liian karvailta. Sinusta minä olen kiitollinen."

Kaunis kuva tekstin kera on kerännyt Instagramissa puolessa vuorokaudessa yli 150 000 tykkäystä. Katso kuva alta, tai jos se ei näy, tästä

Vuodesta 2006 asti naimisissa olleella pariskunnalla on kuusivuotiaan tyttärensä lisäksi puolivuotias Jameson-poika. 

(kuva: AOP)

Lue myös: Pink paljasti painonsa saliselfien yhteydessä - "Normistandardien mukaan olen ylipainoinen"

Lue myös: Pink julkaisi supersuloisen yhteiskuvan itsestään ja tyttärestään - kuin sisarukset

Lue myös: Pink julkaisi kuvan itsestään imettämässä - fanit ilahtuivat

Kilpailut

Uusimmat