Kuva: Senja Rapila

Nikke Ankaran kotibileet riistäytyvät käsistä - äiti pakotti pyytämään anteeksi kaikilta naapureilta

01.08.2017 09:45 - Rea Tallgren / rea.tallgren@bauermedia.fi

Nikke Ankara muistelee kyseessä olleen elämänsä nöyrin hetki.

Nikke Ankara muisteli KISSin Jenni Haapalalle kotibileitä, joita on pitänyt nuorempana. Miehen mukaan hänen äitinsä matkusteli paljon, joten hänellä oli usein mahdollisuus kutsua kavereita kylään. Kerran kotibileet kuitenkin lähtivät lapasesta.

- Jengi repi postiluukkuja naapureiden pihoilta, kaikki ei mahtuneet sisään, olutpulloja lenteli naapureiden pihoille, jengi pölli porakoneita, joita palautteli seuraavana päivänä ihan nöyränä, artisti muisteli Haapalalle. 

Yksi kaveri oli kiipeillyt tikapuissa ja potkaisi ikkunan rikki keittiöstä. Yksi tyttö laattasi rappusiin, yritti lähteä karkuun, jolloin otin hänen silmälasinsa pantiksi, että hän siivoaisi, mutta sitten hajotin ne, koska olin niin kilareissa. Seuraavana päivänä tyttö tuli faijansa kanssa kyselemään laseja, minulla ei ollut mitään hajua, minne olin heittänyt niiden raadot. Sovimme sitten, että puhun asiasta mutsini kanssa 

- Mutsi kun tuli kotiin, niin kyllähän hän näki, että kämppä oli siinä kunnossa, että bailut on ollut, ja naapureilta tuli palautetta. 

Nikke Ankaran mukaan hänen äitinsä päätti antaa hänelle kunnon opetuksen. 

- Mutsi kutsui koko naapuruston kahville ja mun piti olla pihassa ottamassa kaikkien takit vastaan ja pyytämässä kaikilta anteeksi. Se oli kyllä elämäni nöyrin hetki, olla siinä häntä koipien välissä. Se oli niin noloa. 

- Sellaisia bileitä ei tullut kyllä enää järjestettyä! Olen pahoillani edelleen, Ankara summaa. 

Kuuntele Jenni Haapalaa KISSiltä klo 15-20. Tykkää KISSin Facebook-sivuista tästä

Kilpailut

Uusimmat