Kuva: Fotolia

Äiti luuli löytäneensä tyttärensä seksilelun tiskikoneesta - paljastui aivan muuksi

07.08.2017 16:15 - Katariina Auvinen

Äiti antoi pyyhkeeseen käärityn paketin tyttärelleen.

Eräs yhteisöpalvelu Redditin käyttäjä julkaisi kuvan omasta juomapullostaan, joka oli muuntautunut erehdyttävästi seksilelun näköiseksi tiskikoneessa. Hän oli laittanut vaaleanpunaisen juomapullonsa tiskikoneeseen ajattelematta kummemmin asiaa. 

Hänen äitinsä oli tyhjentänyt tiskikonetta ja törmännyt erehdyttävästi vibraattoria muistuttavaan esineeseen. Äiti oli kääräissyt löytönsä pyyhkeeseen ja pyyhältänyt tyttärensä huoneeseen tivaamaan, mikä esine mahtaa olla. 

Tytär oli katsonut esinettä hieman kummastellen. Pienen hiljaisuuden jälkeen tytär oli muistanut laittaneensa vesipullonsa tiskikoneeseen. Muovinen vesipullo oli sulanut ja kutistunut koneessa pitkulaiseksi ja vaaleanpunaiseksi puikulaksi. 

Tapaus sai kaksikolta hervottoman naurun heidän ymmärtäessään tilanteen. Tytär kertoi, että hänen äitinsä oli sanonut tapauksen jälkeen tunteneensa itsensä erittäin kiusaantuneeksi tapauksen johdosta. 

Monet käyttäjät ovat jakaneet omia kokemuksiaan siitä, mitä noloa heidän omat vanhempansa ovat löytäneet lapsiltaan. Eräs mies kertoi noin 25 vuotta sitten tapahtuneesta seikasta. Hän oli ollut telttailemassa kavereidensa kanssa, kun hänellä oli ollut tylsää. Mies oli päättänyt kaivertaa peniksenmuotoisen esineen puusta. Sen jälkeen tämä oli piilottanut sen retkeilyvarusteisiinsa, jotka hänen äitinsä oli pessyt. Äiti oli löytänyt puisen peniksen, jonka jälkeen mies oli ollut enemmän kuin nolona koko asiasta. Tämä oli lopulta hävittänyt taideteoksensa, jotta kukaan muu ei sitä löytäisi. 

Lue myös: Suositusta Fidget Spinneristä tehtiin seksilelu - uskaltaisitko sinä kokeilla?

Lähde: Metro

Kilpailut

Uusimmat