Kuva: AOP

Mestareiden mestari -ohjelma palaa ruutuun - mukana muun muassa Laura Lepistö ja Ringa Ropo

08.08.2017 11:26 - Iiro Myllymäki / iiro.myllymaki@bauermedia.fi

Ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa ottaa mittaa toisistaan.

MTV3-kanavalla alkaa lokakuussa Mestareiden mestari -ohjelman uusi kausi. Ohjelmassa kahdeksan entistä huippu-urheilijaa ottaa mittaa toisistaan erilaisissa lajeissa, joissa testataan kuntoa, kestävyyttä, nokkeluutta, joukkuehenkeä ja paineensietokykyä. 

Uudella kaudella ohjelmassa nähdään Sami Jauhojärvi, Teemu Tainio, Hanna-Maria Seppälä, Ringa Ropo, Mikaela Ingberg, Marko Yli-Hannuksela, Antti Törmänen ja Laura Lepistö. Ohjelman juontajana toimii lumilautailija Eero Ettala.

(kuva: MTV3)

Kilpailusuoritusten lisäksi ohjelmassa päästään seuraamaan ex-urheilijoiden yhdessäoloa ja kuulemaan heidän tarinoitaan vaiherikkaista uristaan. Ohjelma on kuvattu Etelä-Afrikassa.

- Tämän joukon saavutukset ovat vertaansa vailla omilla saroillaan, joten on mielenkiintoista nähdä kuka selviytyy mistäkin kilpailusta parhaiten. Vaikka kaikilla kilpaura on jo takana, on kilpailuvietti edelleen verissä ja tiedän, että näistä mestareista jokainen haluaa voittaa kanssakilpailijansa. Ohjelmasta ei tule tippumaan kukaan, vaan kaikki kilpailijat ovat mukana loppuun saakka. Finaalissa nähdään kolme parhaiten pärjännyttä kilpailijaa, MTV:n vastaava tuottaja Tomi Suomela kertoo.

Aiemmin Mestareiden mestari -ohjelma nähtiin vuonna 2012. Tuolloin voittajaksi selviytyi Jari Isometsä.

Mestareiden mestari alkaa MTV3-kanavalla 8.10. kello 21 alkaen.

Lue myös: IS: Ovatko naisten urheiluasut liian rohkeita? "Pitää laittaa raja ennen kuin ollaan stringeissä"

Kilpailut

Uusimmat