Kuva: AOP

Chris Brownilta outo kommentti ex-tyttöystävä Rihannan Instagram-kuvaan - vain yksi emoji

08.08.2017 15:45 - Iiro Myllymäki

Kommentissa nähdään ainoastaan tuijottavia silmiä esittävä emoji.

Pop-tähti Rihanna, 29, on juhlinut näyttävässä karnevaalilookissa kotimaassaan Barbadoksella. Nainen on jakanut lookistaan kuvia Instagram-tililleen. Kuvat ovat luonnollisesti keränneet roppakaupalla tykkäyksiä ja kommentteja, mutta yksi kommentti alla olevaan kuvaan on herättänyt erityisen paljon huomiota.

Rihannan entinen poikaystävä Chris Brown, 28, on kommentoinut kuvaa yhdellä emojilla. Kommenttiinsa mies on laittanut pelkästään tuijottavia silmiä kuvaavan emojin. Kommentti keräsi jo alle tunnissa yli 4000 tykkäystä. Katso kuvakaappaus kommentista alta:

Rihanna ja Chris Brown tapailivat 2005-2009. Vuonna 2009 Chris Brown pahoinpiteli Rihannan rajusti, mutta pari palasi vielä hetkeksi yhteen vuonna 2012.

Chris Brown (kuva: AOP)

Pahoinpitelytapaus on vielä tuoreena Rihannan fanien muistissa, ja tästä syystä miehen Instagram-kommenttia ei ole katsottu hyvällä. Monen mielestä Chris Brownin pitäisi vain pysytellä erossa Rihannasta. Vuonna 2015 Rihanna kommentoi, että pahoinpitelytapauksesta huolimatta hän ei vihaa Brownia.

- Emme ole ystäviä, mutta emme vihollisiakaan. Meillä ei ole juuri minkäänlaista suhdetta, Rihanna kertoi tuolloin haastattelussa.

Lue myös: Chris Brown avoimena Rihannan pahoinpitelemisestä: "Tunsin itseni hirviöksi"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat