Kuva: AOP

Janni Hussi yllättyi puhelimen käytöstään: "Järkyttävä tulos"

15.08.2017 11:45 - Katariina Auvinen

Sovellus kertoi Hussin viettävän puhelimen ääressä päivittäin monta tuntia.

Fitness-kaunotar Janni Hussi avautui pitämässään blogissa työstään sekä puhelimen käytöstä. Yrittäjäksi itseään tituleeraava Hussi kertoo, että häneltä tiedustellaan usein, mitä hän tekee työkseen. Hussi kirjoittaa, että tähän kysymykseen on vaikea vastata, mutta hän näkee itsensä yrittäjänä. 

"Oma työni koostuu pienistä puroista, mikä tekee siitä juuri mielenkiintoista." 

Iso osa Hussin työstä kulkee koko ajan mukana. Puhelimella tulee hänen mukaansa vastattua työsähköposteihin, päivitettyä sosiaalista mediaa ja suunnistettua navigaattorilla kokouksiin. Hän latasi viime viikolla puhelimeensa sovelluksen, joka kertoo puhelimella vietetyn ajan päivittäin. Tulokset kertoivat hänelle karua faktaa. 

"Neljän päivän aikana mun keskimääräinen aika puhelimella on ollut seitsemän tuntia! Tuona aikana voisi saada muutakin hoidettua." 

Vaikka töiden hoitamiseen meneekin aikaa, niin Hussi myöntää käyttävänsä puhelinta ehkä liiankin paljon. 

"Vähemmälläkin varmaan selviäisi, jos osaisi optimoida omaa mobiili-käyttäytymistä." 

Kaunotar on listannut myös julkaisuunsa otoksen normaalista työviikostaan. Hän herää noin puoli kuuden maissa aamulla, jonka jälkeen luvassa on niin jumppaohjauksia kuin haastatteluita. Hän myöntää, että päivät tuppaavat venymään pitkiksi, jonka vuoksi työsähköposteihin vastaaminen menee usein iltaan ja alkuyöhön. Hän ei kuitenkaan ole väsynyt työmääräänsä. 

"Mulla on semmoinen periaate, että jos joku alkaa nyppimään elämässä tai ei tunnu enää oikealta, niin sitten on aika tehdä asialle jotain." 

Lue myös: IS: Janni Hussi on kyllästynyt miehiltä saamaansa kohteluun: "Toivon, että se loppuisi"

Lähde: Idealista/Janni Hussi 

Kilpailut

Uusimmat