Kuva: AOP

Taylor Swift poisti kaikki julkaisunsa sosiaalisesta mediasta - rikkoi nyt hiljaisuuden

22.08.2017 08:15 - Katariina Auvinen

Laulajan sosiaalisen median tilit ovat ammottaneet tyhjyyttään yli viikon verran.

Laulaja Taylor Swift, 27, on ollut otsikoissa viime viikkoina oikeujupakan vuoksi. Hän syytti radiopersoona David Muelleria kourimisesta. Laulaja voitti oikeujutun, jonka jälkeen hän poisti viime viikolla kaikki julkaisunsa esimerkiksi Instagramista. Hän teki saman myös Twitter-tililleen, joka myös ammottaa tyhjyyttään. 

Swift rikkoi hiljaisuuden kuitenkin eilen, kun hän julkaisi omituisen videon käärmeen hännästä. Monet fanit ovat arvelleet videon liittyvän Katy Perryyn, 32, jonka kanssa laulajalla on huonot välit. Perry nimittäin julkaisi vain tunteja ennen uuden singlensä musiikkivideon trailerin. Toiset taas ovat sitä mieltä, että Swift työstäisi parhaillaan uutta musiikkia, ja video olisi vihje siitä.

Laulajan on arveltu julkaisevan kuudennen albuminsa vielä tänä vuonna. Katy Perry ja Taylor Swift ovat olleet huonoissa väleissä yhteensä viisi vuotta. Heidän välillään alkanut jännite sai alkunsa taustatanssijoista. Kolme taustatanssijaa lähtivät Swiftin kanssa kiertueelle, kun Perry kesken kiertuetta ilmoitti tarvitsevansa heitä. Swift antoi potkut tanssijoille ja syytti näin ollen Perryä omasta tanssijakadostaan. 

Lue myös: Taylor Swift voitti seksuaalisesta häirinnästä nostamansa oikeusjutun - sai 1 dollarin korvauksen

Lähde: Mirror

Kilpailut

Uusimmat