Kuva: Senja Rapila

Alma ajoi kaksoissiskonsa pään kaljuksi Instagram-videolla - supertähti Charli XCX kommentoi

25.08.2017 17:15 - Iiro Myllymäki

Alman kaksoissisko Anna on nyt luopunut neonvihreästä hiuskuontalostaan.

Suomalainen musiikkimarkkinoiden suurlupaus Alma ja hänen kaksoissiskonsa Anna tunnetaan neonvihreistä hiuksistaan. Räväkkä kaksikko on esiintynyt yhdessä niin Suomessa kuin ulkomaillakin, sillä Anna toimii Alman keikoilla taustalaulajana.

Nyt Anna Miettisen Instagram-tilillä on jaettu videoita, joista selviää, että Annan pää on ajettu kaljuksi. Ensimmäisenä jaetulla videolla näkyi ainoastaan kuvaa lattialle tippuvista hiuksista, ja kuvatekstiksi oli kirjoitettu ”hyvästi neon-häntä”. Tämä video sai jotkut luulemaan, että itse Alma on päättänyt luopua hiuksistaan. Myös brittiläinen pop-tähti, Alman kanssa esiintynyt ja ystävystynyt Charli XCX, kommentoi videota hämmentyneenä:

Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Myöhemmin jaetulla videolla paljastui, että hiuksistaan oli luopunut Anna, ja että Alma oli toiminut hänen henkilökohtaisena parturinaan. Tämän videon voit katsoa alta tai klikkaamalla tätä linkkiä.

Charli XCX on laulaja, joka tunnetaan muun muassa radiossa paljon soineista hiteistä Boom Clap ja Break The Rules. Viime kesän Ruisrock-festivaaleilla Charli XCX vieraili Alman keikalla esiintymässä lavalla, ja puolestaan Alma tuli lavalle myöhemmin samoilla festareilla Charli XCX:n keikalla. Kaksikko veti myös yllättäen yhteisen dj-keikan Ruisrockissa tämän jälkeen.

Lue myös: Alma peloistaan brittilehdessä: "Ne täytyy vain kohdata"

Kilpailut

Uusimmat