Kuva: Senja Rapila

Tuukka ja Olga Temosen yhdeksänvuotinen avioliitto kukkii - "Hän on outo, turvallinen ja ihana"

08.09.2017 19:15 - Senja Rapila

Olga ja Tuukka Temonen viettivät eilen 9-vuotishääpäiväänsä.

Tuukka Temonen sekä hänen näyttelijävaimonsa Olga viettivät eilen hääpäiväänsä. Sen kunniaksi Salkkarit-televisiosarjastakin tuttu Olga kirjoitti kauniin kirjoituksen omaan blogiinsa parin suhteesta.

"Meidän avioliittomme voi 9 vuodenkin jälkeen oikein mainiosti. Ei ole liian tasaista ja niinpä toista jaksaa katsella ja kuunnella. En lataa hääpäivään mitään erityisiä odotuksia, hassua jos vain yhtenä päivänä vuodessa toisen pitäisi saada erityiskohtelua. Itseasiassa minä taidan olettaa että saan sitä erityiskohtelua jollain tapaa Tuukalta aina, kun hän on kerran minut vaimokseen ottanut. Ja sama toisinpäin. Tuukka on minun kumppanini, paras kaverini ja mielestäni yhä vaan hauska, outo, turvallinen, yllättävä ja ihana", Olga kuvailee.

"Juhlistetaan juridista sopimusta"

Julkaisussaan hän kertoo myös, että pariskunta oli juhlistanut hääpäiväänsä lähtemällä syömään koko perheen voimin. Tämä tarkoitti sitä, että mukaan tulivat myös perheen pienimmät.

"Mitäs sitä kieltämään että niitäkin on tullut tehtyä", Olga kuvailee sitä, miksi lapsetkin tulivat mukaan hääpäiväillalliselle.

Lapset eivät kuitenkaan ihan ymmärtäneet sitä, mitä naimisissa oleminen tarkoittaa. Vanhemmista molemmat aloittivat yhdessä kertomaan sitä, mitä se tarkoittaa.

"Keskeytin oman lauseeni ja jäin romanttiset mielikuvat mielessäni kuuntelemaan, miten rakas aviomieheni näin 9 avioliittovuoden jälkeen naimisiinmenoa kuvailee?"

Olga kertoo kirjoituksessaan, että hänen ohjaajamiehensä kuvaili lapselle avioliiton onnellista satamaa seuraavalla fraasilla:

”Kun mennään naimisiin, siinä juhlistetaan juridista sopimusta, jossa kaikki laitetaan puoliksi.”

Lähde: Olga Temosen blogi

Kilpailut

Uusimmat