Kuva: Hanna-Maria Grönlund

Vannoutunut sinkku Antti Holma: "Etsin parikymppisenä pelastajaa"

12.09.2017 11:45 - Anna Hopi

Holma kertoi Eskon Sunnuntaibrunssi -ohjelmassa toivoneensa nuorena elämäänsä täydellistä kumppania.

Näyttelijä-kirjailija Antti Holma elää tyynenä sinkkuelämää Lontoossa, eikä etsi tällä erää kumppania. Radio Novalla Eskon Sunnuntaibrunssi -ohjelmassa hän kertoo, miksi välttelee parisuhdenormia.

- Minulla on heila joka satamassa, olen järjestänyt elämäni näin, hän heittää, mutta vakavoituu sitten.

- Nyt kun teen tätä Veljeni vartija -leffaa, en käsitä miten ihmiset tekevät samalla töitä ja hoitavat lapset. Ei minulla ole mitään muuta elämää kuin tämä nyt, Holma sanoo juontaja Esko Eerikäiselle.

- Viikonloppuna opettelen seuraavan viikon reploja. Mietin, että joillain juoksee tässä samassa kolme lasta. Se on minulle käsittämätöntä. Olen ollut vannoutunut yksineläjä ja tuntuu vaikealta ajatella, että joutuisi kuuntelemaan jonkun toisen juttuja koko ajan, hän tunnustaa.

"Odotin tyyppiä valkealla ratsulla"

Holma ei kaipaa tällä hetkellä itselleen pelastajaa.

- Minulla oli joskus sellainen vaihe, voin sen tässä tunnustaa. Parikymppisenä olin valmistumisen kynnyksellä, ja suurella osalla näyttelijöistä homma ei ole siinä vaiheessa selvillä. Dokasin paljon ja elin väsynyttä elämää. Odotin silloin pelastajaa, että joku tulisi ja veisi valkealla ratsulla jonnekin ratkaisun eteen. Siinä mennään vikaan, hän sanoo.

- En vastusta ajatusta, että jostain tulisi ihminen, jonka kanssa haluaisin olla ikuisesti. Ei sellaista ole kuitenkaan tullut, enkä kiinnostu kenestäkään helposti. Olen tajunnut, että se on monelle yhteiskunnallinen paine. Haluan liputtaa sinkkujen puolesta tätä asiaa - moni on tuskastunut, ettei ole löytänyt sitä oikeaa.

Mies pohtii monen yli kolmekymppisen sinkun joutuvan ihmettelyiden kohteeksi.

- Olen yrittänyt pitää itseni tietoisesti tuosta skenestä pois. En halua elää normien mukaan. Sanotaanko näin, että olen järjestänyt elämäni aika kivaksi ihan näin, hän toteaa.

(kuva: Mikko Räsänen)

Eskon Sunnuntaibrunssi Radio Novalla sunnuntaisin klo 10-12. 

Lue myös: Antti Holma: "En taistellut pätkääkään syöpääni vastaan"

Kilpailut

Uusimmat