The Voice of Finland -Ike naistenmiehen maineestaan: "En ole sellainen kuin oletetaan"

18.09.2017 19:45 - Iiro Myllymäki

Ike Ikegwuonu uskoo, että hänen ulkonäkönsä ja hyväkäytöksisyytensä saavat ihmiset luulemaan häntä kunnon naistenmieheksi.

The Voice of Finland -sarjasta tuttu samettiääninen Ike Ikegwuonu on julkaissut uutta musiikkia IKE-nimellä. Uudella, Jonkun Ex -nimisellä kappaleella on mukana fiittaamassa miehen Voice of Finland -valmentaja Elastinen.

Ike saapui puhumaan uudesta singlestään Kiss-radiokanavan lähetykseen. Puhe kääntyi siihen, millaisia ennakko-oletuksia ihmisillä hänestä on.

- Monilla on oletus, että olen hirveä naistenmies. Usein kysyn sitten suoraan, mistä olet saanut tuollaisen käsityksen. Minulle vastataan, että ”koska olet tuon näköinen ja osaat keskustella”. Eli se, että minut on kasvatettu hyvin ja olen helposti lähestyttävä tekee minusta naistenmiehen, Ike ihmettelee Jenni Haapalan haastattelussa.

Ike uskoo, että myös hänen ulkonäkönsä vaikuttaa naistenmiehen maineeseen. Monille hänen ulkonäöstään tulee mieleen ”perus jenkkiplayeri”. Monesti ihmisten ennakkokäsitykset hälvenevät, kunhan he pääsevät tutustumaan mieheen.

- Silloin huomataan, etten ole sellainen kuin on luultu ja mitä vaikka kuvien perusteella voisi luulla. Kun kanssani keskustelee ja huomaa, että minulla on pää ja sydän kohdallaan, huomaa etten ole sellainen kuin on oletettu, Ike kertoo.

Voit kuunnella Ike Ikegwuonun koko haastattelun yllä olevan ison kuvan play-ikonista painamalla.

Jos laitteellesi on asennettu Spotify, voit kuunnella Iken uuden sinkun alta:

Lue myös: Uniikki ja Voice of Finland -tähti yhdistivät voimansa - katso video

Voice.fi ja Kiss kuuluvat molemmat Bauer Mediaan

Kilpailut

Uusimmat