Kuva: WSOY

Jere Karalahti tunnustaa: Seksiorgiat intiaanityttöjen kanssa!

06.10.2017 00:00 - Anna Hopi

Tuoreessa Jere-elämäkerrassa entinen jääkiekkoilija paljastaa harrastaneensa kiekkomatkalla intiaanireservaatissa seksiä kahden kaunottaren kanssa.

90-luvun alussa Jere Karalahden elämä nuorena, nousevana jääkiekkokykynä oli melkoista tasapainottelua huumeiden, alkoholin, pelien ja harjoitustreenien välillä. Aki Linnanahteen kirjoittamassa ja WSOY:n julkaisemassa Jere-kirjassa tuodaan esille, kuinka alkoholihuuruisten biletysten ja salaisen LSD-tripin jälkeen Karalahden pääsy nuorten MM-kisajoukkueeseen oli pohdinnan alla.

Karalahtea pyydettiin ryhdistäytymään, ja sen hän tekikin hetkeksi.

Kanadassa kisamatkalla houkutukset ottivat taas vallan. Baarissa hän tutustui pariin "intiaanityttöön", jotka vei joukkueen majapaikkaan. Päävalmentaja Harri Rindell ja kakkosvalmentaja Samu Kuittinen ovat ovella vastassa ja sanovat jyrkän kiellon.

"Ei tämä nyt näin voi mennä, ajattelen. Minulla on maailmanluokan naiset kainalossani ja koutsi kieltää orgiat. Sanon tytöille, että odottakaa hetki. Hoipertelen huoneeseeni, jossa kämppäkaveri on jo sikeässä unessa. Katson peiiin, hymyilen peilikuvalleni ja hyppään ikkunasta ulos." Karalahti kertoo teoksessa.

"Herään tyttöjen vierestä aamulla jostain intiaanireservaatista kaukana kaikesta. Ennen kuin olen saanut silmäni edes kunnolla auki, imen jo bongista savua keuhkoihini. Loppupäivä meneekin sitten taivasta tuijotellen ja seksiä harrastaen. Seuraavana aamuna tytöt pyytävät minua mukaansa laskettelureissulle, mutta jostain ihmeestä järki palaa päähäni. Tiedän, että joukkueella on viimeiset harjoitukset alkamassa ennen kisapaikalle lähtöä, ja pienen pohdinnan jälkeen päätän palata takaisin ruotiin. Kun saavun hallille, helvetti on irti"

Sekoilujen jälkeen Jeren jatkoa joukkueessa mietittiin ja asiasta tehtiin joukkueen kesken jopa äänestys. Hän sai kuitenkin jäädä pelaamaan MM-ottelut, ja menestyi niissä. Kaava on ollut perinteinen koko Karalahden jääkiekkouran. Pelaamisen rinnalla kulki kiekkoilijan omien sanojen mukaan 16 vuotta "armoton ryyppääminen ja huumeiden käyttö."

Kirjassa hän kertoo, miten hän otti usein itseään ryyppyputkien ja huumetrippien jälkeen niskasta, kun oli vajonnut tarpeeksi syvälle ja käynyt rajoilla. Seikkailuja seurasi usein aikoja, jolloin addikti liikkui innolla ja söi terveellisesti - ja yritti saada elämäänsä tasapainoon.

Vasta vuonna 2008 vaivuttuaan 33-vuotiaana koomaan haimatulehduksen, maksavaurioiden ja alkavan maksakirroosin ansiosta, tähti alkoi miettiä elämäänsä syvällisemmin.

Lue myös: Nanna ja Jere Karalahti hymyilevät säteilevästi yhteiskuvassa - treeni teki hyvää!

Kilpailut

Uusimmat