Kuva: Wenn

American Pie -tähden vaimo julkaisi rehelliset kuvat rinnoistaan sekä vatsastaan sektion jälkeen

09.10.2017 10:45 - Karoliina Kotala

Näyttelijäpari Jason Biggs ja Jenny Mollen saivat juuri toisen lapsensa sektiolla. Erityisesti Mollen on ollut erittäin avoin siitä, kuinka raskaus ja toipuminen sektiosta on sujunut.

American Pie -elokuvista tutun Jason Biggsin vaimo Jenny Mollen on esitellyt raskautensa etenemistä Instagram-tilillään erittäin avoimesti. Pariskunnan toinen poika, Lazlo, syntyi hiljattain sektiolla ja tähti on julkaissut kuvia sosiaalisessa mediassa sekä itse sektiosta, että siitä toipumisesta.

Kiitosta on kerännyt muun muassa Mollenin julkaisema kuva, jonka nainen on ottanut pian sektion jälkeen. Kuvassa tähdellä on yllään rintaliivit ja alaosassa leikkauksen jälkeen käytettävät housut haavasuojineen ja siteineen. Mollen haluaakin osoittaa kuvallaan, kuinka epärealistisia tähtien julkaisemat synnytyksen jälkeen -kuvat usein ovat.

Poikaansa imettävä tähti julkaisi myös osuvan kuvan rinnoistaan, joihin imetyksen aloituksen myötä maito voi nousta erittäin kivuliaasti. Rinnat näyttävätkin kuvassa pinkeiltä ja kookkailta.

Mollen on esitellyt Instagramissa raskauttaan rohkeinkin kuvin.

Kilpailut

Uusimmat