Kuva: MTV

Ensitreffit alttarilla -pari huolestui suhteensa puutteista: "Alkaa kääntyä epätoivon puolelle"

16.10.2017 19:22 - Anna Hopi

Aliisan ja Esan välit ovat pysyneet viileinä.

AVA-kanavan Ensitreffit alttarilla -sarjassa seurataan kolmen parin rakkaustarinaa. Pariskunnat tapasivat toisensa vasta alttarilla, ja siitä tutustuminen alkaa. Tällä kaudella on nähty, ettei uuden suhdeen aloittaminen ole välttämättä mutkatonta.

Aliisan jatkuvat pelot ovat hänen ja Esan välissä. Kun Esa avautui asiasta aikaisemmin vaimolleen, tämä yritti tsempata. Huomenna nähtävässä jaksossa nähdään, ettei tilanne ole kuitenkaan parantunut.

- Olen huomannut, että minua vaivaa todella paljon se, etten ole meinaa ihastua yhtään Esaan. Ja että sen sijaan löydän ärsyttäviä piirteitä, Aliisa kertoo.

- Itse näen tän parisuhdetilanteen ongelmallisena. En tiedä, en tosiaan tiedä. Alkaa kääntymään tässä pikku hiljaa epätoivon puolelle. Aliisan epävarmuus, sehän se edelleen on suurin heikkous tässä kuviossa, kun toinen ei pysty antamaan mitään, eikä pysty ottamaan mitään vastaan, tilittää Esa jaksossa.

- Jos sen havainnollistaa kuvaksi, niin minä katson vieressä ja Aliisa seisoo sulkeutuneena vieressä.

(kuva: MTV)

Ensitreffit alttarilla -ohjelma tiistaisin klo 21 AVA-kanavalla.

Radio Nova etsii yhdessä Ensitreffit alttarilla -ohjelman kanssa kaikkien aikojen suurimpia rakkauslauluja. Mikä laulu tuo mieleesi spesiaalin hetken? Äänestä biisisuosikkiasi täällä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Samuel kosi Tiinaa polvillaan keittiössä: "Itkuhan siinä tuli!"

Kilpailut

Uusimmat