Kuva: AOP

Caitlyn Jenner, 68, hehkuu tuoreella uimapukuvideolla - mikä kaunotar!

29.10.2017 14:15 - Iiro Myllymäki

Sukupuolensa korjannut Caitlyn Jenner julistaa videolla olevansa vihdoin vapaa.

Tänään 68 vuotta täyttävä tosi-tv-tähti ja olympiamitalisti Caitlyn Jenner on jakanut Instagramissa aurinkoisen videon. Videolla nainen kävelee uimarannalla uimapuvussa ja näyttävässä hatussa. Kävellessään kohti kameraa nainen huutaa olevansa vapaa.

Vapauden teema jatkuu myös videon kuvatekstissä. Sukupuolensa korjannut Jenner kirjoittaa, että 40 vuotta sitten hänen terapeuttinsa kysyi häneltä, mistä hän fantasioi. Tuolloin miehen kehossa elänyt Jenner vastasi, että hän haluaisi voida kävellä rannalla aitona, omana itsenään. Nyt tuo fantasia on käynyt toteen. Voit katsoa videon alta tai tästä linkistä.

Jenner kertoi kaksi vuotta sitten transsukupuolisuudestaan haastattelussa, ja hänen paljastuksensa sai valtavan mediahuomion. Viime tammikuussa Jenner kävi läpi sukupuolenkorjausleikkauksen.

Jenner on tullut tunnetuksi myös Keeping Up With The Kardashians -sarjasta. Sarjassa on seurattu muun muassa hänen ja hänen ex-kumppaninsa Kris Kardashianin sekä heidän yhteisten lastensa Kendall ja Kylie Jennerin elämää.

Lue myös: Kim Kardashian tylyttää Caitlyn Jenneriä: "Hän on valehtelija, hän ei ole hyvä ihminen"

Lähde: Metro.co.uk

Kilpailut

Uusimmat